Absolut Pears er den nye fristelsen


Oppdatertdato: 2007-09-17 Tema: Vodka Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt:


ABSOLUT fortsetter å sette smak på vodkaen. Det siste tilskuddet heter ABSOLUT PEARS. Vodkaen har en delikat smak av modne pærer, med en lang ettersmak. ABSOLUT PEARS er kun laget av naturlig ingredienser og ikke tilsatt sukker eller søtningsmidler.

Den smakssatte vodkaen kan drikkes bar, med is eller brukes i drinker. Flasken har fått et elegant utseende, med myke linjer. Den organiske pæreformen er integrert i designet og er med på å forandre den kjente ABSOLUT-formen til omrisset av en pære.

Viderefører tradisjonen

ABSOLUT VODKA har alltid vært et kreativt og nyskapende varemerke. ABSOLUT CITRON introdusert i sin tid, som var den første internasjonale smakssatte vodkaen. Med ABSOLUT PEARS ønsker ABSOLUT å videreføre denne tradisjonen. Det gjennomføres blant annet en internasjonal kampanje der alle delene, fra flaskens design og innhold til annonsene kommuniserer samme budskap om at fristelsen har fått en ny smak.

Frister mer enn eplet

I annonsekampanjen for ABSOLUT PEARS settes det spørsmålstegn ved en gammel sannhet om at det var et eple som var den store fristelsen. Annonsen viser en grønn slange med en silhuett som tydelig viser at den har slukt en pære.
- Pærer er selvfølgelig enda mer fristende en det tradisjonelle eplet. Og det er jo pæresesong bare et par måneder hver år. Hvem kan motstå å bli fristet av en perfekt pære, som er delikat, myk og unik, sier markedssjef Matthias Aeppli i V&S Absolut Spirits i Stockholm.

Først med pærer

Med ABSOLUT PEARS fortsetter ABSOLUT å sikre sin lederposisjon innen smakssatte vodkaer, som er den kategorien som vokser raskest i blant annet USA. - Det er alltid spennende å være først ute med en helt ny smak, som nå med ABSOLUT PEARS, sier Aeppli.

ABSOLUT PEARS er tilgjengelig på Vinmonopolet fra 1. september 2007.
Pris kr 269,90,
volum 70 cl,
varenummer: 4940501.

Annonse












Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:1168
Info.Reker.
Sommermat.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.