Afrikansk krem i leoparddrakt


Oppdatertdato: 2006-05-16 Tema: Likør Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt:


Wild Africa Creams myke, leopardmønstrede outfit gjør likøren til en opplagt suksess blant vårens trendy og dyremønstrede klær.
Å følge klestrendene med accessories og innrede leiligheten i kule farger er for mange en selvfølge. Men når det gjelder trendene i barskapet har de tidigere kun vært fokusert på smak og ikke i særlig grad tatt hensyn til design, i alle fall ikke før nå.

Trendy barskap

- I dag unngår ingen de rådende trendene og det er ingen tvil om at også drikkebransjen påvirkes. Vi påvirkes stadig mer av moteskapere, kjendiser og serier som ”Sex and the City”, ikke bare klesmessig, men hele livsstilen påvirkes, fra fritidsinteresser til hvilke drinker vi drikker, sier Romain Jourdan, produktansvarlig hos Maxxium No
rge. - Derfor er det ekstra moro å kunne tilby Wild Africa Cream i leopardmønstret outfit til å matche med den seneste trenden, dyremønsteret.
Med Wild Africa Cream får du lett en like dyrisk følelse i ditt barskap som på catwalken.

Sørafrikansk

Wild Africa Cream er en sørafrikansk kremlikør laget av fersk fløte og brennevin, som smaksettes med karamell. Smaken er ren og myk, og kjennes ikke på noen måte mektig.

Fordeler

Foruten smaken og den spesielle flasken har Wild Africa Cream ytterligere to fordeler.
Likøren kan oppbevares i kjøleskapet uten at den skiller seg eller tykner. Det innebærer at du kan servere kald fløtelikør uten at du behøver å kjøle den ned med is som også sper ut likøren når den smelter. Den kan oppbevares i kjøleskapet uten at den skiller seg og holder seg fersk i to år, både åpnet og uåpnet.

Fakta

Varenummer: 42663
Pris: Kroner 189,40
Beskrivelse: Smak av karamell.
Utvalg: BESTILLINGSUTVALG
Land/distrikt: SØR-AFRIKA
Alkohol 17,00%

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:822
Slanking.Rask mat.
Produkttester.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.