AirFryer friterer uten fett


Oppdatertdato: 2012-08-24 Tema: Produktnyheter Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Philips


Med Philips AirFryer lager du familiens friterte favoritter i en håndvending, helt uten olje. Slik kan du spise sunnere, og samtidig slippe stekeos og et skittent kjøkken. Ved å kombinere raskt sirkulerende varmluft med en innebygd grill, friterer AirFryer med opp til 80 prosent mindre fett enn en vanlig frityrkoker.*

– De fleste barn liker pommes frites og annen fritert mat som er ikke er særlig sunn. Med AirFryer slipper du unødvendig fett, og kan la frityrfantasiene flyte fritt, sier Ivo Dubbers, markedsansvarlig hos Philips. Dersom ikke pommes frites er yndlingsmaten, kan du slenge i grønnsaker, kyllingnuggets, kjøtt, eller til og med asiatisk tempura.
Med et smart tilbehør kan du skille de ulike råvarene, slik at du kan lage flere retter samtidig uten at de tar smak av hverandre. Har du dårlig tid og utålmodige middagsgjester som venter, er det også deilig å slippe å vente på at frityrkokeren varmes opp. AirFryer lager maten direkte, og gir deg sprø pommes frites på 12 minutter.
Med AirFryer friterer du helt uten olje. Derfor oppstår det mindre illeluktende stekeos og du slipper fettete søl på kjøkkenet. AirFryer har dessuten et luftfilter som reduserer lukten enda mer. Etter matlagingen er det derfor enkelt å rydde opp. Delene kan vaskes i oppvaskmaskinen, og innsiden er laget av teflon.
Veiledende pris er 1699 NOK.
Klikk her for produktinformasjon.
Med AirFryer får du også med en samling inspirerende oppskrifter.

* Sammenlignet med pommes frites fritert i vanlig frityrkoker fra PhilipsOm Royal Philips Electronics

Nederlandske Royal Philips Electronics (NYSE: PHG, AEX: PHI) er et vidtspennende konsern innen helse- og livsstilsprodukter, med fokus på å forbedre menneskers liv gjennom innovasjoner.
Som en ledende aktør innen helse, livsstil og lys, integrerer Philips teknologi og design i brukervennlige løsninger med mennesket i sentrum, basert på grunnleggende kunnskap om forbrukeren og i samsvar med varemerkeløftet ”sense and simplicity”. Hovedkontoret ligger i Nederland og Philips har 122 000 ansatte i mer enn 100 land verden over.
Med en omsetning på EUR 22,6 mrd. i 2011, er selskapet markedsledende innen medisinsk diagnostikk, akutt behandling og pasientovervåkning, energieffektive- og nye lysløsninger samt forbrukerelektronikk og livsstilsprodukter for personlig pleie.
I tillegg har Philips en sterk posisjon innen barbering og annen velvære for menn, bærbar underholdning og tannpleie.

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:2506
Julekaker.Småkaker.
Produkttester.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.