Alle tilbudene samlet på ett sted


Oppdatertdato: 2012-02-20 Tema: Produktnyheter Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Skjermdump Ukensreklame


Her er en av de løsningene en nå kan benytte seg av for å unngå at postkassa fylles opp av unødvendige reklamer, når en egentlig bare ønsker seg tilbudene fra nærbutikken og elektroforhandlere.

Nettsiden Ukensreklame.no gir deg nå ukens gode tilbud rett i mailboksen din, på Facebook eller du kan sjekke de på selve nettsiden. Ukensreklame legger og ut de beste kjøpene du kan gjøre den aktuelle uken. Og så kan man klistre opp stickeren på postkassa som sier "Nei takk til reklame" uten at en går glipp av de beste tilbudene.

Men hva er så Ukensreklame?

Vi spurte gründeren, Stig Blomseth, som står bak nettstedet om dette.

- Denne Idéen fikk jeg for ca 7 år siden, da jeg ergret meg over store mengder uadressert reklame i postkassen min. Samtidig hater jeg å gå glipp av gode tilbud, og jeg ønsker alltid å holde meg oppdatert i tilbudsjungelen. Det å registrere seg med epost hos hver butikk syntes jeg var tungvint. Så da startet jeg opp med planene om et nettsted som samler alt på ett sted. Men siden den gang har det blitt både husbygging og familieforøkelse, så tiden har ikke strukket til å få lansert dette. Derfor så ikke UkensReklame.no dagens lys før mars 2011. På den tiden da jeg planla dette var det ingen "konkurrenter", mens det er det nå. Det gjør det enda mer nødvendig for oss å levere en god tjeneste, noe som motiverer oss til å gjøre vårt nettsted til det aller beste i vår sjanger. Spenstige idéer er det imidlertid nok av, så vi er sikker på at vår store vekst vil fortsette, forteller Stig.

Han nevner og målsetningen med tjenesten som han har bygget opp.

- Vi skal gjøre det oversiktlig og enkelt for forbrukerne å finne gode priser på de produktene som de søker etter. Vi holder forbrukerne oppdatert i alle kategorier, alt fra dagligvarer til byggevarer, elektrovarer og helseprodukter, forteller Stig.

- I tillegg har vi også som mål at ALLE tilbudsaviser og de beste tilbudene skal være samlet på ett nettsted. Flere av de andre nettstedene har kun sine "annonsørers" sine tilbudsaviser, og da finner man uansett ikke alt på ett nettsted, og må lete rundt for å finne "resten".

- Vi har som mål at folk skal finne de aller beste tilbudene i Norge på ett sted, derfor plukker vi også priser fra de beste nettbutikkene, for å finne de aller beste tilbudene. Hos oss kan du også holde deg fullt oppdatert på tilbud ved å melde deg på tilbudsvarsel på mail eller facebook. Da går man garantert ikke glipp av gode tilbud, mener Stig.
Det er en kjensgjerning at det plutselig har dukket opp flere lignende nettsteder som Ukensreklame, men Stig er ikke redd for konkurransen, og han mener selv at han har flere fortrinn foran konkurrentene.

- Det er flere nettsteder som samler tilbudsaviser, men vi har tatt dette litt lengre og plukker også hver uke ut de beste tilbudene i hver kategori, forteller Stig.

Men hva kan man så gjøre på nettsiden?

- Man velger kategori, og får med en gang opp aktuelle butikker/tilbudsaviser og ukens beste tilbud og kampanjer. Mulighet til å melde seg på tilbudsvarsel for å unngå å gå glipp av gode tilbud. Også begrenset til Fylket ditt.

Til slutt vil Stig få legge til.

- Vi satser på interaktivitet, så om noen har tips til gode tilbud vi kan sjekke ut, er det bare å kontakte oss på facebook, mail eller legge igjen kommentarer på nettsiden. Det samme gjelder om noen ønsker hjelp til å finne gode priser på produkter de leter etter - bare sett oss på saken. Ellers anbefaler vi brukerne å melde seg på tilbudsvarsel for å holde seg oppdatert innenfor sitt fylke.

Vi i www.matoppskrift.no ser frem til å følge med på utviklingen videre for Ukensreklame og vi sjekker allerede nå ut tilbudene for Vest Agder på matvarefronten.

Tenk på miljøet

Hvert år sendes det ut over 60.000 tonn uadressert reklame i Norge. Mesteparten av dette havner rett i søpla.
Tenk på miljøet, les tilbudsavisene på nett hos Ukensreklame.no!Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:2393


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.