Almondy presenterer kjempegod nyhet


Oppdatertdato: 2011-05-26 Tema: Kaker Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Almondy


Kakebakeriet Almondy lanserer nå en uimotståelig nyhet – mandelkake toppet med biter av Toblerone. De folkekjære kakene fra Almondy kan du nå nyte med den populære melkesjokoladen fra de sveitsiske alpetoppene. Denne smaksrike nyheten er lett å ta frem og servere ved vårens og sommerens alle sammenkomster, hyggestunder og festlige lag.
Nå når forsommervarmen endelig er her venter mange gode hyggestunder rundt hjørnet. Almondy Toblerone er en enkel og god dessert som passer utmerket når man vil unne seg det lille ekstra. Kakene lages i Almondys bakeri i Gøteborg i Sverige der det legges stor vekt på kvalitet og man baker kun med ordentlige råvarer som fersk fløte og ferske egg, uten konserveringsmidler eller kunstige fargestoffer. Kakene kan skjæres frosne og går raskt å tine opp før servering – kun 20 minutter for en kakebit.

– Om sommeren er etterspørselen stor etter bakevarer og søtsaker som er raskt og enkelt å by på. Vår nye Almondy Toblerone forener våre gode mandelbunner med fyldig sjokoladekrem og myk melkesjokolademousse. På toppen har vi strødd ett sjenerøst lag med biter av Toblerone og så er hele herligheten overtrukket med melkesjokolade. Vi tror at kombinasjonen med våre populære mandelkaker og Toblerone kommer til å bli satt stor pris på i sommer, sier Susanna Moore, markedssjef hos Almondy.
Toblerone er et av verdens mest velkjente og elskede konfektvaremerker. Denne moderne klassikeren har en smak fra lun melkesjokolade med honning- og mandelnougat og ble lansert i Sveits på begynnelsen av 1900-tallet.
Almondy Toblerone er perfekt til å ta med på pikniken, i parken eller på grillkvelden i sommer. By på kaken på 17. mai, på skoleavslutningen, på studentmottakelsen eller på en av sommerens mange sammenkomster med familie og venner. Server den som den er i all sin enkelhet, eller dekorer med frukt, bær eller litt iskrem for å lage din egen dessert.

Alltid glutenfrie kaker

I vesten regner man med at 1 av 100 personer ha glutenintoleranse, cøliaki. Den seneste forskningen viser at opp mot 3 % av Norges befolkning kan være rammet (Norske Cøliakiforbundet). Etterspørselen på glutenfrie produkter øker, både i dagligvarehandelen og på restauranter, caféer og innen catering. Almondy Toblerone er glutenfri, i likhet med alle andre kaker fra Almondy. Ingen glutenholdige ingredienser håndteres i bakeriet og strenge krav stilles til leverandører om at de råvarer som kjøpes inn ikke får inneholde noen spor av gluten.

Almondy mandelkake toppet med biter av Toblerone finnes i dagligvarehandelen fra uke 18, 2011. Innholdet er på 400g og kaken kan deles inn i 6-8 biter. Veiledende utsalgspris er 55 kr.

Om Almondy

Almondy (tidligere Mandelbakeriet) baker dypfryste kaker til salg innen detaljhandelen samt restauranter & storkjøkken. Selskapet startet i 1982 og har hovedkontor i Gøteborg. Sortimentet med premiumkaker består av 11 uimotståelige oppskrifter, alle innenfor samme unike konsept ”godt, enkelt og glutenfritt”. Omtrent 85 000 kaker bakes hver dag i bakeriet i Torslanda. I dag finnes Almondys kaker i 41 land rundt om i verden.

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:2157
Slanking.Kaffekos.
Lavkarbo.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.