Amerikansk diner-mat i vinden


Oppdatertdato: 2012-07-21 Tema: Produktnyheter Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Stabburet


Stadig flere av oss velger restauranter som serverer ekte amerikansk mat. Spareribs, cheeseburgers og kylling er enkelt å servere og stadig mer populært. Nå blir Diner-mat tilgjengelig i dagligvarebutikkene med en helt ny serie fra Big One.

- Hamburgere og pizza har i mange år vært populær mat, og nå ser vi at etterspørselen etter amerikansk mat øker. Stadig flere ønsker "more of the good stuff ". Vi har ikke spart på noe i den nye serien og bruker gode, ordentlige råvarer med smaker du kjenner igjen fra amerikansk diners og restauranter som T.G.I Fridays her hjemme, sier Janne Flovik Olsen, produktsjef for Big One.

Big One American Diner er en serie med fire praktiske pakker med marinerte spareribs, cheeseburgere, chicken selections med rømme- og tomatdip og klassiske amerikanske side orders. I pakken med spareribs ,som kommer i en praktisk form som settes rett i ovnen, følger det også med ekstra grillsaus som gir kjøttet ekstra smak og saftighet. Produktene vil være tilgjengelige hele året, og selges i frysedisken.

- Vi leverer rause porsjoner med saftig og crispy mat som du garantert blir mett av, og som vil gjøre far til helten på kjøkkenet. Nå kan han servere familien eller kompisgjengen et helaftens måltid, sier Janne.

Stabburet har hentet rikelig med inspirasjon fra amerikanske restauranter, og er den første som har laget et helhetlig amerikansk middagskonsept til dagligvarekanalen. Alt fra tykkelsen på burgere til den perfekte saftigheten på spareribs er nøye studert. I England er også denne trenden tatt bredt ut i dagligvarekjedene. Her hjemme ser vi en klar vekst i salget av burgere og kylling de siste årene, og salget er spareribs er opp 46 % i grillsesongen siden 2009.

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:2487
Norsk mat.Rask mat.
Bananer.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.