Både gode burgere og stemning på Frk. Larsen


Oppdatertdato: 2006-10-27 Tema: Restauranttest Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Knut Pettersen


Vi besøkte Frk. Larsen i Kristiansand en sen ettermiddag for en rask matbit. Her er det blanding av kaffebar og kafe, med enkel meny og bra utvalg i drikke. Uformelt og litt spesiellt, med stor overvekt av kvinnelige kaffe latte drikkere.
Vi har spist her før men maten har vært så som så, men vi prøvde igjen.

Miljø og omgivelser

Stedet ligger sentralt til i nedre del av Markensgate i Kristiansand. Det er innredet i blandet stil med mye 70 talls møbler. Noen gode stoler og sofaer, mens andre ikke er så gode.
Gjestene er hovedvekt av kvinner som sitter her pga miljøet og bruker Frk. Larsen som en treffplass over kaffe latten. Er vel og en del "trendy" og "pene" mennesker her, eller kanskje de som fortsatt tror det er viktig.
Stedet har med jevne mellomrom små konserter, poesi og andre relaterte arrangementer.
Det er god stemning og mye prat rundt bordene. Lydnivået er slik at det går an å prate.

Menyen

Menyen er ikke den helt store i matveien. Det fins noen burgere, pastaretter, en del smørbrød/pitabrød med pålegg og noe annet snadder. Salater, litt vegetar og barnemeny.
Men så er det desto større utvalg i drikke med alle slags kaffevarianter, og ett godt utvalg i drinker.

Kjøkken

Kjøkkenet er noe begrenset men da Sennep bestilte Burger (Hjem-Burger) ble han positivt overrasket, for denne var god. Skikkelig grovt kjøtt og masse tilbehør, t.o.m noen nygrodde poteter:), samt en god hvitløksdressing. Det er mye salat på rettene og det gjelder flere, men liker en ruccola så er det greit.

Ketchup bestilte brød/pita med indisk kylling. Denne var god men hun savnet brødet som de hadde tidligere. Etter forespørsel fikk vi vite at dette kunne bestilles.

Nå hadde vi ikke noen fordypning i drikkevarene denne kvelden, men en kaffe latte m/smak passet etterpå, selv om vi mistenker de for å bruke mindre glass enn før!

Service

Det er servering ved bordet og servitørene er hyggelige, men dog noe stresset og overarbeidet. Det tar lang tid å få kontakt med de også. Men det var nesten fullt i lokalet når vi var der og samtidig er det servitørene som lager en del av maten og kaffen.

Priser

Prisene er greie nok. Man blir mett for en 100 lapp ++. Burgeren kostet 129.- og kylling brødet kostet 99.-. kaffe latten med smak kostet 39.- i ikke så altfor store glass.
Ellers er de andre rettene til greie priser, men man betaler vel en del for salat og stash.
Annet drikke er heller ikke så galt og Frk Larsen har alle rettigheter.

Konklusjon

Vi kommer nok igjen, om ikke bare for stemningen og miljøet. Dette er en koselig sted med mange stamgjester. Det er nok litt trendy å gå her, så selv om ikke den kulinariske opplevelsen er helt topp så er vi fornøyd, og det er en hyggelig plass å gå.

Karakterer:

Kjøkken/mat 7
Drikke 7
Meny 6
Miljø/omgivelser 9
Service 6
Pris 8
Totalt 43 av 60 mulige

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:949
Norsk mat.Bananer.
Wok.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.