Baileys – en julefavoritt


Oppdatertdato: 2004-11-06 Tema: Likør Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Diageo


Baileys® er Norges og verdens mest solgte likørmerke og salget er fortsatt økende. Baileys® har noen av sine mest trofaste konsumenter i Norge med fjerde høyeste konsum pr. kapita i verden, noe som tilsvarer salg av ca. 650.000 flasker Baileys® årlig.

I forbindelse med julen er Baileys® spesielt populært og i desember måned selges det i gjennomsnitt nesten 3000 flasker om dagen.

Hvis det er lenge siden du har åpnet en Baileys® vil du raskt legge merke til det nye designet, moderne men likevel klassisk for å gjenspeile den uformelle livsstilen til dagens Baileys® drikkere. Tradisjonelt har Baileys® blitt forbundet med mer formelle anledninger, dette er ikke tilfelle lengre, sier Dennis Saarman, markedssjef i Diageo Norge. Baileys® er nå i større grad blitt en del av våre konsumenters moderne og uformelle livsstil og drikkes til langt flere anledninger og mye oftere enn noen gang tidligere. Baileys® er den perfekte drink å dele med venner og familie i julefestlighetene og er et sikkert alternativ til julens tradisjonelle drikke, enten det er gløgg, snaps eller juleøl.

Uansett om du nyter den kald ”on the rocks”, som en del av en smakfull cocktail eller en deilig dessert, er Bailyes® et godt valg i julehøytiden.

Varm deg på en av Baileys® herlige kaffedrinker i den kalde desember måneden:

Baileys Latte:
Espresso
4 cl Baileys
Steamet melk

Baileys Mocha:
Espresso
4cl Baileys
2 ts kakao
Varm melk melk
Rør godt og strø litt sjokolade på toppen

Kaffe Karlsson:
2cl Baileys
2cl Contreau
Kaffe
Krem
Strø litt sjokolade på toppen

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:413
Grillmat.Kjøttkaker.
singelmat.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.