Oppdatertdato:
2013-08-23
Tema:
FiskForfatter:
PRM. Fiskeri- og kystdepartementet
Utgiver:Matoppskrift.noFørst Utgitt:
2013-08-07
Fotograf:
Fiskeri- og kystdepartementet
Fiskeri- og kystdepartementet gir 400.000 til LianTunet for å styrke satsingen på sjømat. Matsenteret i Trondheim skal være et regionalt samlingspunkt for kunnskap og matglede. LianTunet vil spre informasjon om råvarer, matlaging og sunne valg
- Som fiskeri- og kystminister er jeg opptatt av at barn og unge skal få kunnskap om norske råvarer og lære å lage sunn og god mat. Fiskeri- og kystdepartementet bidrar med støtte slik at sjømaten får sin naturlige plass på LianTunet, sier statsråd Lisbeth Berg-Hansen.
LianTunet, som offisielt åpner søndag 29. september, skal jobbe tett opp mot skoler og skolefritidsordninger for å øke kvaliteten og kunnskapen om mat på den enkelte skole.
- Jeg ønsker at barn og unge skal spise mer sjømat og få økt kunnskap om hvordan de kan lage mat av alt det fantastiske vi finner langs kysten. For å bli verdens beste sjømatnasjon må vi også være verdens beste sjømatkonsumenter, og skal vi bli dét, må vi starte tidlig, sier fiskeri- og kystminister Lisbeth Berg-Hansen.
Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.