Barnevennlig buffet på Quality Hotel og Resort Kristiansand


Oppdatertdato: 2006-02-16 Tema: Restauranttest Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Knut Pettersen


Det er ikke ofte en finner mer rikholdig familie buffet enn søndagsbuffeten på Quality i Kristiansand. Og når hotellet er nærmeste nabo til dyreparken, er det midt i blinken for familier.

Her finnes noe for alle smaker og ett godt utvalg i barnevennlig mat, samtidig som de voksne får sine favoritter og.
Buffeten er kjent hos oss på sørlandet og har ett rikholdig utvalg av ferske skalldyr, fiskeretter, delikate kjøttretter og en innholdsrik salatbuffet. Det er og varm mat ofte med hele varme steker av ymse slag. Ellers er varm maten tilpasset sesongen.
Det er og ett stor dessert bord med puddinger og fromasjer som slår an hos barna, flere typer ferske brød og ett utvalg av oster.

Hotellet og omgivelser

Hotellet ligger i Sørlandsparken ca 10 km fra Kristiansand sentrum, like over veien for Dyreparken. Det er moderne og trivelig. Spiselokalene er åpne og lyse, men litt upersonlige alt etter hvor man sitter. Buffeten er professionelt satt opp med flere store disker for kald mat og god plass. Ser fin ut fra begynnelsen, men blir jo fort rotete etterhvert, men personalet er årvåkne med påfyll og rydding. Ellers er det store salonger og en bar hvor man kan sitte ned etterpå med en koselig peis. Gode stoler, rent og pent.

Betjening

Her er det topp service og ingen sure miner. Alle er hyggelige og professionelle, og det er en fin stemning i lokalene. Spør man får man hjelp med en gang og denne service instillingen går igjen over hele hotellet. alltid ett smil og hjelp får man over alt.

Maten

Utvalget er stort med en mengde forskjellige pålegg, retter, desserter, salater osv. Det er delikat anrettet og ser godt ut. Bærer litt preg av at det er en familiebuffet med kanskje ikke de helt store kulinariske opplevelsene, men meget bra for det. Noe av maten virker ferdiglaget uten at det gjør noe.
Det fins enkelte spennende retter som posteier, salater, fisk/skalldyr som er morsomt å prøve. Og barna har det morsomt med å forsøke ting de aldri prøver ellers.
Det er og nok med ferskt brød, noe oster og kaker til kaffien.

Konklusjon

Anbefales virkelig til de som ønsker en rikholdig buffet til en rimelig penge. Koster kr 219.- for voksne og kr 69.- for barn. Egne priser for pensjonister. Drikke kommer i tillegg. Det er sjelden en får så mye for pengene.
Veldig barnevennlig med egne lekerom og god plass for å slappe av etterpå. Oppvarmet utendørs svømmebasseng om sommeren. Ypperlig for barn.

ABC Matoppskrifters karakterer

Kjøkken/mat 8
Drikke 7
Meny 9
Miljø/omgivelser 8
Service 9
Pris 10
Totalt 51 av 60 mulige


Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:766
Grillmat.Bringebær.
Produkttester.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.