Besøk hos Brunello Pizzeria i Oslo


Oppdatertdato: 2009-07-03 Tema: Restauranttest Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Knut Pettersen


Brunello var tidligere en av de mest populære restaurantene i vår restaurantguide. Den siste tiden har dette endret seg og karakterene har dalt en del. Jeg tok ett besøk hos Brunello for å lodde stemningen og maten.

Miljø og omgivelser.

Restauranten ligger sentralt til i Oslo, like bak Oslo city i Stenersgate. Det er ganske rolig utenfor og det er fint å sitte å følge med på folk. Det er ikke så mye trafikk.
Inne er det ett italiensk miljø og man finner virkelig roen. God plass og godt å sitte.

Menyen

Menyen er ganske omfattende med fokus på pasta og pizza, men og ett utvalg av vanlige hovedretter, salater, supper, desserter og forretter. Priser på pasta fra kr 119.- til kr 175.-, på pizza fra kr 125.- til kr 158.-. En halv porsjon av alle retter til halv pris for barn.

Kjøkken

Jeg bestilte en pastarett som het Penne Alla Montenara, som bestod av pastarør med kjøtt, tomat, bacon, sopp, squash mm. Det smakte ganske godt men var litt for pinglete etter min smak. Typisk nybegynner pasta!
Og porsjonen var ikke av den største jeg har sett.
Maten er nok ganske safe for de som liker mild og rolig italiensk, men en må nok bestille noe annet skal en få den store opplevelsen.

Service

Servicen var korrekt og rask, men. Jeg fikk en slik en syden følelse av den ene servitøren, som når man sitter på en restaurant i sydligere strøk og servitøren lirer av seg selvfølgeligheter og tørre kommentarer, samtidig som han ser over hodet på deg på jentene på gata. Denne var litt for glatt etter min smak og ikke ekte innlevelse, og man føler seg litt dum.
Den andre servitøren hadde en helt annen fremtoning som tiltalte meg mye mer.

Konklusjon

Maten er absolutt verd ett besøk. God og safe mat til en rimelig penge. Det er god plass, fint interiør og restauranten har en sentral beliggenhet uten for mye trafikk. Og servitørene og antakelig kokkene også er Italienske!

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:1634
Grillmat.Vafler.
Kina.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.