Besøk hos Madam Reiersen i Arendal


Oppdatertdato: 2008-10-17 Tema: Restauranttest Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Knut Pettersen


Madam Reiersen i Arendal er en av de restauranter som har en høy score for mat i restaurantguiden vår, og vi tok oss en tur bort til vårt nabofylke for å sjekke forholdene litt.

Denne gangen var vi 4 stk og fikk da prøve ut alle 4 hovedrettene på menyen. Og maten smakte, særlig i forhold til omgivelsene som ikke gir inntrykk av gourmetmat.

Miljø og omgivelser.

Madam Reiersen ligger sentralt til i Arendal ved pollen, på det som kalles Tyholmen. Området har flere serveringssteder og det er ett livlig sted om sommeren. Nå var vårt besøk midt i september på en torsdag, men flere gjester hadde funnet veien inn.
Lokalene består av en liten spiseavdeling og en stor baravdeling. Skulle nok ha delt av bedre, da en mer får inntrykket av en bar/pub. Og støy fra baravdelingen er nok hørbar ved flere gjester i lokalet.

Menyen

Menyen er enkel men med flere typer retter. Det er 4 småretter fra kr 128.- til kr 138.-, samt tapas til kr 178.-. Det fins 3 pastaretter og 2 meksikanske retter fra kr 155.- til kr 198.-. Vanlige forretter fra kr 88.- til kr 129.-, 4 hovedretter fra kr 239.- til kr 289.- samt 5 desserter fra kr 75.- til kr 89.-.
Menyen er en blanding av forskjellig med 2 fiskeretter og 2 kjøtt, meksikansk nachos, fersk pasta og lasagne, fiskesuppe, salater osv.

Madam Reiersen har og egen lunsj meny med lunchbord. Dette er en fin sted å sette til livs en god lunsj til en rimelig penge.

Kjøkken

Vi ble litt forbauset over omgivelser men da maten kom ble vi overrasket. Dette var meget bra og riktig mat til riktig pris. Selv om kjøkkenet sikkert ble overrasket over å måtte lage farsert kyllingrulade, posjert indrefilet, grillet tunfisk og stekt breiflabb samtidig, så klarte de jobben med glans. Maten er rett og slett god med rikelige porsjoner, nok poteter i flere varianter etter valg.

Service

Servicen var litt usikker med flere feil som en professionell ikke hadde gjort, men etter forholdene var servitøren veldig hyggelig. Men vi var vel litt skyld i det selv da vi satte oss ved ett bord som ikke var blitt dekket opp etter forrige gjester, selv om alt kom på plass etterhvert. Det skulle og blitt spurt om hvordan indrefileten skal stekes og ikke bare anta at den skal være medium.
Vi hadde og vann til som ble servert i forskjellige typer glass. FY!

Priser

Priser ligger midt på treet, men det fins langt billigere alternativer på menyen enn de vi spiste. Vi betalte kr 1085.- for 4 hovedretter, og 1 øl. Resten av selskapet hadde vann. Ut fra dette kan jeg ikke uttale meg om vin eller annen drikke.

Konklusjon

Dette var ett besøk hvor maten overrasket til det positive. Stedet bærer preg av litt sjenkestue miljø, men er absolutt verd ett besøk. Vi ble mette og gikk avgårde lykkelige:). Spiseavdelingen er ikke stor, men mulig kan det serveres mat i baravdelingen også.

Karakterer:

Kjøkken/mat 9
Drikke 5 (ikke vurdert)
Meny 7
Miljø/omgivelser 7
Service 6
Pris 8
Totalt 42 av 60 mulige

Flere bilder


Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:1411
Grillmat.Bringebær.
Wok.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.