Besøk på Le´s Kitchen i Kristiansand


Oppdatertdato: 2012-08-21 Tema: Restauranttest Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Knut Pettersen


Vi har igjen besøkt en ny restaurant i Kristiansand, eller kanskje mer riktig med innendørs gatekjøkken. Nemlig naboen til Lille Istanbul, Le's kitchen.
Dette er en asiatisk restaurant med flere thai, kinesiske og vietnamesiske retter, samt en liten sushi meny. Rimelige priser og en grei plass å sitte ned.

Miljø og omgivelser

Le's Kitchen ligger like overfor Bakgården i Tollbodgaten, rett ved siden av Lille Istanbul. Ikke så veldig stor, men har 15-20 bord. Vi satt ved vinduet med god utsikt til gaten og folk utenfor.
Interiøret er ganske moderne og enkelt. Høye bord ved vinduet, men ellers noen dype sofaer man kan synke ned i. Det har Take Away, og det var flere inne å hentet mat mens vi satt her.

Menyen

Ganske fyldig meny med fler Thai og Kinesiske retter samt litt annet. Det er og en ganske ny sushi meny. De fleste rettene ligger rett over 100 kroner, som er ganske billig. Sushi var noe dyrere med kr 111.- til kr 218.-, samt at man kunne bestille enkeltbiter.
Det er barnemeny og rimelig drikke.

Kjøkken

Og først som sist, dette var ikke det helt store. Vi bestilte en Pad Thai til kr 136.- og en 15 biters sushimeny til kr 159.-. 2 mineralvann til 2x kr 28.- som er rimelig for restauranter.
Nå har vi spist skikkelig Pad Thai i Thailand og sushi på ypperlige restauranter som overgår dette med god margin. Pad thaien blir du mett av, men har ikke den friske følelsen du får på de beste stedene.
Og sushien virket ikke helt frisk, og her må jeg heller anbefale HT Sushi i Kirkegaten som er mye bedre og mye friskere.
Men som rask hentemat er dette så vidt godkjent.

Service

Når en kommer inn her er det for det første bestilling ved disken. Man henter meny, bestemmer seg og går bort å bestiller. Så får en maten til bordet. Ellers helt nøytral service. Men man får jo sitte i fred da!
Og en liten ekkel ting.
Spisepinner til sushi, disse står i vann på ett bord hvor man henter bestikk. Jeg spiser aldri med trepinner som ikke er i engangspakning, det syns jeg er kjassent. Men sushi og gaffel passer helt fint for meg.

Konklusjon

Vel, dette er en sagt innendørs gatekjøkken med asiatisk meny. Rimelige priser og man blir mett. Men maten er ikke i toppklasse, og sushien anbefales ikke med unntak av maki rullene som smakte godt. Men siden sushi menyen er helt ny, så blir det kanskje bedre senere.

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:2503Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.