Besøk på Patricks pub og restaurant i Kristiansand


Oppdatertdato: 2009-07-23 Tema: Restauranttest Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Knut Pettersen


Patricks er en stor pub med matservering sentralt beliggende i Kristiansand. Den ligger ett steinkast fra torget mot østre havn. Den har engelsk/irsk preg med en stor uteservering. Vi har vært her flere ganger og det er en koselig plass med høy stemning, grei mat og mange øltyper å velge mellom.

Miljø og omgivelser.

Patricks ligger i markensgate som er den lange gågata midt i byen. Dette er en veldig sentral plassering. Det er en ganske stor uteservering med delvis sol om ettermiddagen. Inne er det engelsk/irsk preg over interiøret med avdelte områder. Dette er en koselig plass å sitte for en halvliter og en titt i avisen.

Menyen

Menyen er preget av pubmat, men har og fulle middagsretter. Det er flere småretter, burgere, 5 hovedretter og noen desserter. Priser er overkommelige med bare 2 retter over 200.-.
Nevnes må det store utvalget i øltyper der øl fra Den Nøgne Ø er fremtredende. Det er og noen vinvalg, men dette er ikke mye å skryte av.

Kjøkken

Vi var bare litt småsultne og bestilte 2 burgere. En Holy Cow (165.-) og en O'Mallys(149.-). Begge 2 var akkurat som de skulle være og det er faktisk ganske store porsjoner, slik at undertegnede ikke klarte å spise opp alt.
Fra tidligere har vi spist andre retter som fish and chips og saltbakte poteter, og det er god mat her med porsjoner en blir mett av.
Vi hadde og øl til maten og med det store utvalget så er det ikke noe problem å finne en type man liker. Men husk dere som ikke er så glade i tunge øltyper, spør servitøren først hva slags øl det er før dere bestiller ukjente typer.

Service

Servitørene er vennlige og hjelpsomme. De er og for det meste kunnskapsrike og flere av de har vært her en stund. Utenfor er det nok noe stress i perioder og når det er fullt inne så lønner det seg nesten å bestille selv ved disken. Man blir fort glemt ved ett bord. Men det er servering ved bordet om man spiser. Husk at det er noen bord lenger inne som er bedre egnet for spisegjester om en vil vekk fra støyen litt.

Konklusjon

En koselig pub med høy stemning. God mat og stort utvalg i øl. Fin beliggenhet, rett og slett en koselig plass å sitte. Toalettforhold er og fine.

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:1660
Slanking.Supper.
Bananer.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.