Billigst på polet


Oppdatertdato: 2004-05-11 Tema: Rødvin Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Desken


Kvaliteten på polets viner til under 60 kroner er svært variabel. Nå kommer det endelig et råbillig og godt alternativ fra Spania.

Gode viner til under 60 kroner er en sjeldenhet her til lands, og Spanske Mañana 2003 skiller seg klart ut fra de relativt beskjedne konkurrentene i denne prisklassen.

Vin for Norge
Bodegas Navarro-Lopez er en middels stor produsent fra Valdepeñas i det sørlige Spania. Fleksibilitet og tilpasning til hvert enkelt market er blant hovedmålene som det jobbes etter. Mañana er ifølge den norske importøren Premium Wines spesielt utviklet for det norske markedet etter nært samarbeid med produsentens vinmaker.
- Etter tilbudsforespørsel fra polet, startet vi en omfattende testing av kvalitetsviner i denne prisklassen. Etter å ha smakt og justert forskjellige blandinger fra Navarro-Lopez, vant vi frem med denne vinen i konkurranse med 60 viner fra forskjellige produsenter og grossister, sier Ida Jordfald i hos Premium Wines.

I basisutvalget
Mañana 2003 er listeført i basisutvalget hos Vinmonopolet og er tilgjengelig i alle butikker over hele landet fra og med 8. mai. Ifølge importøren kan produktet leveres i kasser á 12, ¼ pall á 120 fl. og helpall á 432 fl.

Detaljer Navn: Manãna
Land/distrikt: Spania/Valdepeñas
Produsent: Bodegas Navarro-Lopez
Importør: Premium Wines AS
Råstoff: 100% Tempranillo
Alder: Årgang 2003
Serv. Temp: 16-18 grader
Alkohol: 11,5% vol
Sukker: 3,00 g/l
Syre: 4,60 g/l
Karakteristisk: Vinen har typeriktig tempranillokarakter og går i retning av solbær, bringebær og litt lær. En rimelig og god vin som passer til lette kjøttretter, hvit fisk, pasta og kylling, eller som lett avkjølt terrassevin.
Pris: kr 59,90
Vinmonopolet: 20392 – basisutvalgLegg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:237


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.