BioQ - for magens skyld


Oppdatertdato: 2008-10-28 Tema: Produktnyheter Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Q meieriene


Årets Q-lansering BioQ er en smakfull drikk som hjelper deg med å holde magen i balanse. Med tilsatt havre er den enda bedre for fordøyelsen.
Melkesyrebakterier er en viktig del av bakteriefloraen i magen din. Derfor inneholder BioQ den probiotiske melkesyrebakterien Lactubacillus reuteri Protectis fra BioGaia, sier Lise Godfrey, markedsdirektør hos Q-Meieriene.
Med denne lanseringen får også kundene en større valgfrihet i butikkhyllene. Folk har virkelig begynt å oppdage den gode effekten melkesyrebakteriene har på fordøyelsen. Det har vært en stor etterspørsel fra kundene som også ønsker et større utvalg, noe Q-Meieriene nå gir dem.

­- BioQs særegne emballasje skiller seg i stor grad ut fra andre meieriprodukter. Kartongen er nemlig rosemalt av Unni Marie Lien fra Ølen, som har blitt kjent internasjonalt på grunn av sine vakre, rosemalte fat, sier Godfrey. Både melk og rosemaling er gode representanter for norsk kultur og tradisjon. For oss ble det en naturlig kombinasjon, og Unni Marie Lien er vel nå den mest utstilte rosemaler i verden, sier Godfrey.

God for fordøyelsen

Drikker du BioQ hver dag bidrar det til å holde magen i balanse, slik at det blir vanskeligere for uønskede bakterier å feste seg. BioQ er et smakfullt produkt som kan drikkes av alle, og drikken er den eneste på markedet som også inneholder fiber fra sikorirot og havre som er godt for fordøyelsen din.

Den kan med fordel drikkes dersom du har spist uvant mat på reiser, eller dersom du bruker eller nylig har brukt antibiotika eller andre medisiner som forstyrrer balansen i mage og tarm. BioQ er også gunstig for barnehagebarn og barn i skolealder, sier Godfrey.
Probiotiske bakterier er levende organismer som har en dokumentert helsefremmende effekt, og spesielt barn og eldre kan ha nytte av disse bakteriene. Studier tyder på at probiotisk melk kan styrke deres immunforsvar og gi dem bedre helse, men da kroppen konstant jobber med å bryte ned bakterier bør de tilføres daglig.
Bakterien Lactobacillus reuteri Protectis, som er tilsatt melken, er utviklet av det svenske firmaet BioGaia. BioGaia har studert effekten av Lactobacillus reuteri i nærmere 20 år og det pågår fortsatt studier ved universiteter og sykehus mange steder i verden.

Smaker friskt

BioQ er laget av skummetmelk som er syrnet med yoghurt-bakterier. Syrnet melk brukes av mange mennesker som helsefremmende og salget av denne type produkter har økt betydelig de seneste årene. Med en stadig økende etterspørsel og med flere produkter tilgjengelig øker også behovet for informasjon. BioQ lanserer derfor en egen nettside hvor folk kan lære mer om helsefordelene ved probiotiske bakterier, studier som er gjort og om de forskjellige bakteriene som brukes i denne type produkter.

BioQ er et smakfullt produkt som kan drikkes av alle. BioQ kan med fordel drikkes:

dersom du ønsker en god fordøyelse
dersom du spiser uvant mat på reiser
av barn i skolealder eller i barnehage
dersom du bruker eller nylig har brukt antibiotika eller andre medisiner som forstyrrer balansen i mage og tarm

BioQ finnes i tre spennende smaksvarianter:

- Bringebær & Tranebær
- Blåbær & Bringebær
- Blåbær & Aloe Vera

BioQ finner du i din nærmeste dagligvarebutikk.

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:1425
Info.Kjøttdeig.
Reker.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.