Kjøtt og fugl | ||||
Matvare |
Type 0 |
Type A |
Type B |
Type AB |
Okse og kalvekjøtt | A | F | N | F |
Bøffel | A | F | N | F |
Hjerte | A | F | F | F |
Lever | A | F | N | N |
Lam og fårekjøtt | A | F | A | A |
Vilt kjøtt. Rådyr og elg | A | F | A | F |
Kylling og høns | N | N | F | F |
And | N | F | F | F |
Rapphøns | N | F | F | F |
Kanin | N | F | A | A |
Kalkun | N | N | N | A |
Fasan | N | F | N | N |
Vaktel | N | F | F | F |
Svinekjøtt | F | F | F | F |
Skinke | F | F | F | F |
Bacon | F | F | F | F |
Gås | F | F | F | F |
Røkt, saltet og sprengt kjøtt |
F |
F |
F |
F |
Sjømat | ||||
Matvare |
Type 0 |
Type A |
Type B |
Type AB |
Torsk | A | A | A | A |
Lysing | A | F | A | A |
Kveite | A | F | A | F |
Sild | A | F | N | N |
Makrell | A | A | A | A |
Gjedde | A | A | A | A |
Regnbueørret | A | A | N | A |
Laks | A | A | N | N |
Sardin og brisling | A | A | A | A |
Vårsild | A | F | A | A |
Stør | A | N | A | A |
Sverdfisk | A | N | N | N |
Sik | A | A | N | N |
Abbor | A | A | N | N |
Ansjos | N | F | F | F |
Karpe | N | A | N | N |
Musling | N | F | F | F |
Krabbe | N | F | F | F |
Kreps | N | F | F | F |
Ål | N | F | F | F |
Flyndre | N | F | A | F |
Frosk | N | F | F | F |
Hyse (kolje) | N | F | A | F |
Hummer | N | F | F | F |
Breiflabb | N | N | A | A |
Blåskjell | N | F | F | N |
Østers | N | F | F | F |
Brugde | N | N | N | A |
Kaviar | F | F | F | N |
Steinbit | F | F | N | N |
Skjell | F | F | F | F |
Blekksprut åttearmet | F | F | F | F |
Sjøørret | A | A | A | |
Hai | N | N | N | |
Krøkle | N | N | N | |
Reker | F | F | F | |
Tiarmet blekksprut | F | F | N | N |
Tunfisk | N | N | N | A |
Strand snegler | F | A | F | A |
Sjøtunge | A | F | A | N |
Kamskjell | F | N | N | |
Havskilpadde | F | F | F | |
Røkt laks |
F |
F |
F |
F |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.