Blodtypedietten informasjon. Krydder. tilsetninger. urter og tilskudd.


Oppdatertdato: -- Tema: Diett og allergi Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt:


:: BLODTYPEDIETTEN ::


Fargekodene betyr følgende:
  • A for anbefales
  • N for nøytral
  • F for frarådes.


Krydder og tilsetninger

Matvare


Type 0


Type A


Type B


Type AB

Carob (johannesbrødkjernemel) A N N N
Kajenne pepper A A F
Karry A N A A
Dulse (søl) en rød tangart A N N N
Tang A N N N
Persille A N A A
Gurkemeie A N N
Agar N N N N
Mandel essens N N F F
Anis N N N F
Arrowrot N N N N
Basilikum N N N N
Laurbærblader N N N N
Bergamott N N N N
Kardemomme N N N N
Kjørvel N N N N
Gressløk N N N N
Sjokolade N N N N
Kryddernellik N N N N
Koriander N N N N
Spisskummen N N N N
Dil N N N N
Hvitløk N A N A
Gelatin N F F F
Honning N N N N
Pepperrot N N A A
Lønnesirup N N N N
Merian N N N N
Mynte N N N N
Miso N A N A
Melasse N A N N
Sennep N A N N
Paprika N N N N
Hel pepper N F F F
Peppermynte N N N N
Pimiento N N N N
Tørket rød pepper N F N F
Ris sirup N N N N
Rosmarin N N N N
Safran N N N N
Salvie  N N N N
Salt N N N N
Sar krydderurt N N N N
Soya saus N A N N
Sukker N N N N
Tamarind N N N N
Tapioca N N F F
Estragon N N N N
Timian N N N N
Kapers F F N F
Kanel F N F N
Maisme F N F F
Mais sirup F N F F
Ketchup F F F F
Majones F F N N
Muskat F N N N
Pepper malt F F F F
Pikles F N N F
Vanilje F N N N
Eddik F F N F
Worchester saus F F N F
Ingefær A A
Karve





N



Urter og tilskudd

Matvare


Type 0


Type A


Type B


Type AB

Kajenne A F N N
Vassarv  A N N N
Løvetann A N N N
Ingefær A A A A
Bukkehornkløver  A A F F
Lindetre A N F F
Morbær A N N N
Persille A N A N
Peppermynte A N A N
Nype  A A A A
Sarsaparilla rot A N N N
Rødalm  A A N N
Kattemynte N F N N
Kamille  N A N A
Hyll  N N N N
Hagtorn N A N A Bær
Grønn te N N N A
Hunderot  N N N N
Lakris rot N N A A
Mullein N N F F
Bringebærblader N N A N
Salvie N N A N
Timian N N N N
Vendelrot  N A N N
Jernurt N N N
Hvit Bjørk N N N N
Hvit Eik bark N N N N
Ryllik N N N N
Alfa alfa F A N A
Aloe vera F A F F
Storborre F A N A
Hestehov  F N F F
Sukkermais  F F F F
Solhatt F A N A
Rød kløver F F F F
Rabarbra F F F F
Sennes senna F N F F
Hyrdetaske  F N F F
Jordbær blader F N N A
Ginseng A A A
Mariatistel A
Humle





F

F


Annonse












Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:2767
Info.Supper.
Studentmat.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.