Brød med fransk touch på Scandic


Oppdatertdato: 2007-03-05 Tema: Restaurant Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt:


Den norsk-franske bakerikjeden United Bakeries blir Scandics nye brødleverandør. Fra mars 2007 kan hotellgjestene meske seg med gourmetbakst både til frokost og lunsj. – Samarbeidet gir buffeene enda et kvalitetsløft, sier Freddy Bruu, Food & Beverage Manager i Scandic Norge.

I første omgang skal United Bakeries levere alt av brød og rundstykker til hotellkjeden, men ifølge selskapene kan tilbudet bli utvidet etter hvert, både med croissanter og andre godbiter. Produktene tilbys ved alle Scandic-hotellene i Norge.

United Bakeries, med brødrene Rémi og Pascal Goulignac i spissen, er blant annet kjent for sine franskinspirerte utsalgssteder på kjøpesentrene Paleet og CC Vest i Oslo, hvor bakervarene svever i brødkurver langs taket.

Frokost i fokus

Bruu tok selv initiativ til samarbeidet. – Vi vil være den hotellkjeden som har jevnest og best kvalitet på frokosten. Gjennom dette samarbeidet, er vi enda et skritt på vei, sier han.

Bruu forklarer at frokosten er det viktigste måltidet på Scandic, og at den til og med kan være avgjørende for gjestenes valg av hotell. Han mener dette henger sammen med at frokosten ofte er gjestenes siste møte med hotellet. – Derfor er det viktig at den huskes som noe positivt, så vi ønsker å tilby brød av ypperste kvalitet.

Vil skille seg ut

I dag er Scandic den eneste hotellkjeden som United Bakeries leverer varer til. – Vi har en smal distribusjon, og satser på kunder som ikke er for store. Dette henger sammen med at vi ikke vil bli oppfattet som kommersielle, sier markedssjef i United Bakeries, Henrik Bo Jørgensen.

Kvalitet viktigst

Ifølge Bruu valgte Scandic å samarbeide med United Bakeries fordi selskapsprofilene passet godt sammen. – Scandic gjør mye for å tilby gode, gjennomtenkte kvalitetsprodukter. Det gjør også United Bakeries. Vi hadde lyst å samarbeide med dem fordi vi mener de har det beste brødet blant tilgjengelige leverandører, sier han.

– I tillegg til å smake godt, har produktene et originalt utseende, noe som gir gjestene en spesiell matopplevelse. Det betyr også mye for oss at utvalget er stort, sier Bruu videre.

Markedssjefen i United Bakeries forteller at produktene kommer til Scandic i frosset tilstand. Slik kan de stekes hver morgen og serveres rykende ferske hver dag.

Velsmakende supplement til økotilbud

Brødsatsingen er siste tilskudd i Scandics buffeer, som ellers blant annet består av frokost med økologisk mat og drikke. Scandic forsøker å gjøre det enklere for gjestene å leve sunt og ta vare på kroppen, selv når de bor på hotell. Ved å ta mat, helse og miljø på alvor, håper hotellkjeden å bidra til økt trivsel både blant gjester og ansatte.

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:1047Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.