Green Giant lanserer et nytt, ekstra sprøtt maisprodukt – CrispNiblets™. Mais produsert med så liten miljøpåvirkning som mulig. Uten tilsatt sukker og ekstra sprø. Målgruppen er bevisste foreldre.
Green Giant jobber aktivt med å redusere sin miljøpåvirkning. CrispNiblets er et ekstra sprøtt,
nytt maisprodukt, uten tilsatt sukker. Transporten fra Frankrike, der maisen dyrkes, til lageret
i Mellomsverige skjer utelukkende via jernbane. Som all mais fra Green Giant er de frie for
genmodifisering (GMO), noe som bidrar til å bevare det biologiske mangfoldet rundt om på
europeiske åkre. Green Giant er også ekstra nøye med valget av dyrkere for å få fram mais
av god kvalitet. Alt dette bidrar til at Green Giant er det mest anerkjente varemerket.
– Vår sprø mais uten tilsatt sukker er ekstra populær blant barnefamilier. CrispNiblets er
naturlig søt i seg selv og en enkel måte å få barna til å spise mer grønnsaker på, sier Camilla
Lexberg, Nordic Brand Manager, Green Giant. Dette bekreftes også i en ny opinionsundersøkelse
om forbrukervaner, gjennomført av YouGov på oppdrag fra Green Giant i mai 2010.
41 % av de spurte svarer at de heller velger en mais uten tilsatt sukker til sine barn. Mais
er en ferskvare, og for å levere et kvalitetsprodukt anvender Green Giant en prosess som
beholder den friske smaken helt uten kunstige konserveringsmidler. Innhøsting skjer på helt
riktig tidspunkt, når maisen er som søtest og mykest, og leveres rett fra innhøsting til konservering.
På den måten beholder maisen nyttige vitaminer og mineraler.
Oppdag også Green Giants nye artisjokkbunner og artisjokkhjerter, rike på antioksidanter og
naturlige ingredienser i det sunne middelhavskjøkkenet. For høstens middager vil vi foreslå en inspirerende oppskrift på barnas favorittsuppe – fyldig maissuppe. Serveres med brød og en spennende artisjokkdipp, som også kan anvendes til tapas, å dippe grønnsaker i eller som del i en appetittvekkende forrett.
Maissuppa med ingefær
(4 porsjoner)
6 dl Green Giant mais
1 sjalottløk
1 fedd hvitløk
1 cm skrellet ingefær
2 ss smør
6 dl grønnsakbuljong
3 dl matfløte
Finhakk løk, ingefær og tilsett mais. Fres i smør uten at det tar farge. Tilsett buljong, fl øte og kok i 8 minutter. Visp blandingen jevn i en mikser og spe eventuelt med litt vann. Smak til med salt og pepper.
Artisjokkdipp
1 boks Green Giant artisjokkhjerter
1 dl revet parmesan
1 dl majones
1 fedd presset hvitløk
1 skvett hot chilisaus etter egen smak
Bland artisjokkhjertene og alle de andre ingrediensene i en kjøkkenmaskin eller med en
stavmikser til ønsket konsistens. Serveres for eksempel noe festlig å dippe med.
Ca. pris:
CrispNiblets™: 27,90 kr (3-pack)
Artisjokkhjerter: 29,90 kr
Artisjokkbunner: 29,90 kr
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.
Intern:1944