Delikat måltid på måltid!


Oppdatertdato: 2007-01-08 Tema: Restauranttest Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Knut Pettersen


Måltid er en delikatesse butikk med servering. Her er og mulighet for catering og selskaper. Måltid serverer spennende og tradisjonsrik mat basert på gode lokale råvarer. Her er det ett fyldig utvalg i alt fra spekemat til ost, fra fiskeretter til kjøttretter og posteier.

Miljø og omgivelser

Stedet ligger i Tollbodgaten i Kristiansand. Ganske sentralt med en del trafikk utenfor. Romslige lokaler med glass og metall innredning. Litt upersonlig. Rent og pent.

Menyen

Det er ett solid utvalg i spennende retter og råvarer. Man kan velge mellom forskjellige mengde smakebiter etter eget valg som serveres med brød og salat. I tillegg er det flere typer sauser, kaker og annet. Det er og ferdige middagsretter alt etter sesong. Stedet har øl, samt vin fra egen vinautomat. Det er egen cateringmeny i forskjellige mengder og prisklasser.

Kjøkken

Det er ett godt utvalg i mat. Det vi spiste smakte godt og vi ble mette. Brødet er svært godt. Mye av maten er fra små produsenter og man får en fin anledning til å smake på mye rart. Enkelte retter blir lagd på kjøkkenet og det finnes og ett utvalg i syltede/hermetiske råvarer.

Service

Det er hyggelige og kunnskapsrike folk som driver her. Mn bestiller ved disken og får maten ved bordet. Avslappende miljø og tone hos betjeningen.

Priser

For en tallerken med 7 valgfrie smakebiter + brød og salat betalte vi kr 159.- pr person. Kanskje litt i dyreste laget da størrelsen på smakebitene ikke var særlig stor. Man kan velge antall biter. Konfektkake til dessert kostet kr 56.- og var veldig mektig.
Cateringpriser er fra 160.- til 290.- pr person, alt etter hva som ønskes.

Konklusjon

Måltid er en plass hvor man får anledning til å smake på mange forskjellige retter og råvarer fra agderfylkene. Moderne lokaler, rent og pent. Vi kommer gjerne igjen for å smake nye ting.

Karakterer:

Kjøkken/mat 8
Drikke 7
Meny 8
Miljø/omgivelser 7
Service 7
Pris 7
Totalt 44 av 60 mulige

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:1008
Info.Sommermat.
Norsk mat.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.