Dette grillspydet løser tre problemer


Oppdatertdato: 2014-07-09 Tema: Grilling Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Enklere liv Kilder: PRM: Enklere liv


Det er ikke ofte man ser en helt ny type grillspyd bli lansert på markedet. Dette grillspydet er faktisk designet og utviklet i Norge for å løse problemene med dagens eksisterende grillspyd.

Genial norsk oppfinnelse

– Vi kaller dem ”Smarte Grillspyd”, og man må nesten prøve dem for å forstå hvor enkelt det er å grille med disse spydene, sier merkevaresjef Tom Johan Bovim.

Det smarte grillspydet er designet og utviklet i Norge og løser flere av dagens utfordringer med grillmat. De rommer dobbelt så mye mat som vanlige spyd, vippes enkelt opp og ned slik at det er enkelt å grille, og håndtaket kan dras ut slik at spydet tømmes for mat på bare noen få sekunder.
– Du åpner spydet ved å dra i håndtaket, og vips tømmer du grillspydet på noen få sekunder. Det er rett og slett en genial oppfinnelse for alle grillglade nordmenn, sier Bovim.
Veiledende pris kr 179,-.

Selges over hele landet hos Enklere Liv og Elkjøp

Enklere liv er en norsk gründerbedrift som ble startet av Sverre Steensen i 2005. I dag har Enklere Liv 42 butikker over hele Norge, 7 butikker i Sverige, og i 2012 åpnet vi vår første butikk i Danmark. Enklere liv tilbyr et bredt utvalg av produkter, til alle aldersgrupper, for å gjøre hverdagen din enklere. I 2010 ble vi kåret til nr. 7 på Gasellelisten i Norge og i 2012 ble vi kåret til Årets butikkkjede. Resultatene er blitt skapt gjennom entusiastiske medarbeidere med sterk motivasjon. Enklere liv har i dag over 300 ansatte.

Hjemmesiden til Enklere liv

Enklere liv på Facebook

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:2933
Julekaker.Grønnsaker.
Supper.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.