Dolly Dimple’s lanserer ny meny i samarbeid med Gastronomisk Institutt


Oppdatertdato: 2010-06-22 Tema: Pizza Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Tom Haga Kilder: Dolly Dimple


Menyarbeid siden tidlig høst

På Dolly Dimple’s har man siden tidlig høst arbeidet med ny meny som lanseres 1.juni. Kjeden har i samarbeid med et dedikert team på Gastronomisk Institutt jobbet fram nye smaker på både, pizzaer, salater og sandwicher. Dolly Dimple’s grunder, Andreas Hatjoullis, er veldig begeistret for resultatet.

- Samarbeidet med Gastronomisk Institutt er ikke nytt, men noe vi gjør med jevne mellomrom. Det er veldig spennende, og vi får jo tilgang til den ypperste fagkompetansen, mener Hatjoullis, og understreker at det viktigste er at likevel at pizzautvalget hos Dolly er folkelig og ikke gastronomisk.

Morsomt oppdrag

Prosjektleder for oppdraget ved Gastronomisk Institutt, Anders Hellegaard, deler Hatjoullis’ iver og meninger omkring samarbeidet. - Dette er et morsomt og spennende oppdrag. Dolly Dimple’s er en stor og populær aktør som tar mål av seg å være best og tenker hele tiden kvalitet. Vi har med andre ord hatt et fantastisk utgangspunkt for dette oppdraget, legger han til. Mat som engasjerer

Pizzakjeden som startet opp i Sandnes i 1986 har tradisjon for å lage nye menyer hvert år. Noen pizzavarianter går ut og erstattes av nyheter. – De nye pizzaene pleier å bli veldig godt mottatt, men ved menyskiftene våre får vi bekreftet at pizza er noe som engasjerer, ler Hatjoullis. - Ukentlig får vi henvendelser fra gjester som etterlyser pizzaer som gikk ut av menyen for flere år siden. Det har faktisk hendt vi har tatt gamle travere tilbake igjen, det er viktig å lytte til hva kundene våre vil ha bekrefter mannen som har styremedlem/pizzaelsker på visittkortet sitt.

Om Dolly Dimple's

Navnet Dolly Dimple’s stammer fra den amerikanske sirkusartisten Celesta Geyer, som på 1930- og 40-tallet opptrådte under navnet "Dolly Dimple – the world’s most beautiful fat girl".

Visjon og forretningsidé

” Vi skal bli oppfattet som den mest profesjonelle restaurantkjeden i Norge med best pizza og best service! ” Slik formulerer Dolly Dimple’s sin visjon. Og stadig flere byer og tettsteder får oppleve gleden av å ha en Dolly Dimple’s-restaurant i nærheten. Med et gjennomarbeidet konsept ønsker vi å bli oppfattet som landets mest seriøse pizzaleverandør. Vi er stolte av å være fast leverandør av overtidsmat til mange av landets største bedrifter. I tillegg leverer vi pizza til mange store begivenheter og enkeltarrangementer.

Smaken du blir hekta på!

Dolly Dimple’s målsetning er at kjedens pizzaer skal være best på smak. Og det er ikke uten grunn at det er mange som blir ”hekta” på den gode Dolly-smaken. Helt siden Dolly Dimple’s startet opp i 1986 har smaken stått i fokus. Råvarer og ingredienser er nøye utvalgt blant landets fremste leverandører, og hver eneste pizza blir laget på ferske bunner som vi baker selv i våre egne bakerier. Alt sammen basert på våre egne, hemmelige oppskrifter, naturligvis.

Hvert år utvider vi sortimentet vårt med en rekke produktnyheter. Mens vi beholder våre klassikere og våre bestselgere uendret, kommer vi med nye og spennende smaksvarianter på pizza samt helt nye forretter, hovedretter og desserter.

Og husk: Dolly-pizza smaker aller best i restauranten!

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:1910
Norsk mat.singelmat.
Vafler.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.