Ekte italiensk kaffe rett hjem i postkassa


Oppdatertdato: 2007-01-03 Tema: Kaffe Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt:


Ett nytt nettsted med kaffe er dukket opp her i Norge. Her på CaffèClub™ finner du ett fyldig utvalg av nøye utvalgte produkter fra anerkjente italienske kaffehus med lange tradisjoner og ulike spesialiteter. Samt kaffemaskiner, tilbehør og gaver.

Om CaffèClub™

CaffèClub™ ble startet med det formål å være den første, norske importør av god, italiensk espresso basert på kvalitet og bredde.

Norge er det landet i verden hvor det drikkes mest kaffe, likevel er tilgangen på god kaffe svært begrenset. Gjennom CaffèClub™ åpner vi for smakfulle oppdagelser i de norske hjem og virksomheter. Med enkle grep kan du bestille kaffen du trenger, tilpasset individuell smak og forbruk. Det er også mulig å abonnere på dine favoritter, slik at du som kunde mottar faste leveranser når det passer for deg.

Fordeler med CaffèClub™

Norges beste utvalg av merkekaffe
CaffèClub™ kan tilby et bredere utvalg av italienske espressomerker og kaffeprodukter enn noen andre i Norge.

Kvalitetskaffe i alle prisklassser og typer
CaffèClub™ tilbyr deg ekte italiensk kvalitetskaffe med nøye utvalgte produkter fra Italias mange kaffebrennerier, til gunstige priser.

Nettbutikk med direkte levering over hele landet
CaffèClub™ er nettbasert og du kan derfor enkelt bestille varer rett hjem eller til jobben, varene sendes fra oss samme dag.

Abonner på valgte produkter
CaffèClub™ gir deg mulighet til å abonnere på dine favorittprodukter, da slipper du å gå tom. Du får tilsendt i det kvantum du ønsker, en gang i måneden.

Uavhengig og alltid på utkikk etter nye merker og god kaffe
CaffèClub™ velger varer på fritt grunnlag og ut fra hva vi mener er god og spennende kaffe.

Informasjon og nyheter
Cafféclub™ oppdaterer seg på nyheter om kaffe og relaterte produkter og vil informerer om de forskjellige merkene og gi deg nye spennende oppskrifter.

Salg av unike kaffeprodukter
Cafféclub™ gir deg muligheten til å kjøpe unike kaffekopper og italienske gave- og kaffeprodukter.

Rabatter og overraskelser
Det skal være spennende og lønnsomt å handle på CaffèClub™, derfor vil vi alltid søke de beste prisene og legge ved smakeprøver og overraskelser. Hvis du abonnerer vil dette gi deg våre beste priser.

Din Side
CaffèClub™ gir deg mulighet til innsyn i kjøpshistorikk med full oversikt over hva du har handlet og informasjon om hvordan du enkelt kan kontakte oss.

Espresso yourself

- Vi startet CaffèClub™ fordi vi ville ha god espresso hjemme. Vi brenner for det vi anser å være ekte kaffe og synes det var uholdbart at Norge som et av få land i Europa ikke kunne velge mellom flere ulike kjente kaffebrands. Dette sier de fire gründerne Sølvi, Tommy, Live og Petter.

- Vi er ikke profesjonelle bransjefolk, men snarere kosmopolitiske kaffe-entusiaster som dyrker nytelsen og skjønnheten i kaffeøyeblikket. Ingenting gir sjelen mer ro og ganen bedre nytelse enn en god espresso på et travelt torv i en ukjent by. En følelse som er så betagende at jeg må gjenskape den så ofte jeg kan, også hjemme, sier Petter Wilhelmsen.

- Hjemme hos oss er kaffe synonymt med italiensk espresso i ulke varianter. Vi går på café så ofte vi kan, men ser ingen grunn til at vi ikke skal drikke den samme gode kaffen hjemme.

- Vi ønsker å være et fritt og engasjert alternativ der vi kaffe-elskere kan finne våre favoritter, sier Live Mehlum. Vi har ikke vært tilfreds med å måtte velge mellom navnløse espressobønner der etiketter med "franskbrent" og "italienskbrent" er eneste kvalitetsgaranti. Nordmenn er merkebevisst på de fleste andre områder, nå står kaffen for tur, sier Tommy Westeng. Kaffe er ikke bare kaffe, kaffe er et sydende mangfold av smaker, bruksområder og merker. Over 3000 kaffebrands finnes i Italia - espressoens hjemland. Der er kaffe en selvfølgelig del av det gode liv og det gode måltid. Kaffe er også alvor og business. Hele verden kjøper caffè fra Italia og mange av landets mest tradisjonsrike bedrifter er store eller mindre kaffehus. Nettopp dette mangfoldet av merker og anerkjennelsen den har i samfunnet har bidratt til vårt slagord - espresso yourself. Velg selv - tid, sted, karakter og brand.

- De fire gründerne mener at Norge er fullt av entusiaster som brenner for ekte kaffe. - Vårt mål og kundeløfte er at mangfold og ekte engasjement skal pulsere i vår butikk. Våre kunder skal vite at det alltid er mulig å få god espresso fra mange kjente kaffehus hos oss og at vi løpende kan dele kunnskap og gode historier om vår felles pasjon, sier Sølvi Westeng. - Vi har mange drømmer og konkrete planer, om nye produkter og fordeler. CaffèClub™ skal leve og utvikle seg i takt med våre kunder og hva vi ser behovet måtte være avslutter hun og ønsker alle nye kunder varmt velkommen.

Café på jobben

Norge er på verdenstoppen hva angår kaffedrikking. Allikevel er de fleste misfornøyd med kaffen de får på jobben. Det er opplagt at god kaffe er en god investering i arbeidsmiljøet.
Cafékulturen har satt en ny standard for hvordan kaffe skal smake og flere bedrifter har oppdaget at dette er en billig måte å skape positivt påfyll i arbeidshverdagen.
Det koster relativt sett lite å imponere kunder og ansatte - for ca. 10.000,- er du i gang med egen café på jobben, sier Petter Wilhelmsen i Caffeclub.no.
Med en automatisk kaffemaskin som maler ferske kaffebønner er man bare et tastetrykk unna profesjonell espresso, americano eller cappuchino. Med de mange valgmulighetene den nystartede nettbutikken kan tilby slipper man å gå tom for kvalitetskaffe. Her kan man abonnere på sine favoritter, få smaksprøver og forøvrig få alt man trenger til sin egen café hjemme eller på jobben - espresso yourself.

Les mer om CaffèClub™ her.

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:995
Grillmat.Bananer.
Produkttester.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.