Elsk mat elsk mer


Oppdatertdato: 2016-12-08 Tema: Bok Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Knut Pettersen


En kokk sin guide til bedre sanselig og seksuell nytelse ved hjelp av mat.

Den nye boken til Silje Merethe Fossnes guider oss gjennom de fleste ingredienser og oppskrifter som kan være med å forsterke lysten hos mennesker. Ved hjelp av bevisste valg av ingredienser og oppskrifter, bør det være god sjans for å la maten øke lysten og forsterke følelsene rundt omkring i hjemmene, om en venter til Fredagen eller tar en kjapp en på Onsdag.


Med denne boken viser forfatteren de fleste aspekter rundt dette temaet, og viser med sitt enorme arbeid hvilke ingredienser og retter som skal til for å sende ett forhold rett til topps.

Her er en inngående beskrivelse av de sanser man bruker og hvordan man kan overføre dette til mat, og hun beskriver de forskjellige stoffer som menneskekroppen bruker i nytelsessituasjoner. Og samtidig en fyldig beskrivelse av ingredienser med innhold og hvordan man kan sette dette sammen til oppskrifter og måltider.
Alt sydd sammen fra første date til de mer erfarne forhold. Og med alt fra enkle og raske retter til mer avanserte, begir man seg ut på en tur som må ende godt!

Silje Merethe Fossnes er utdannet kokk med lang erfaring innen yrket, men hun har og mesterbrev innen faget. Og med en glødende interesse for temaet, gir hun oss ett deilig innblikk i en verden hvor mat og nytelse går hånd i hånd. Her har vi å gjøre med ett verk hvor man med en gang ser at her ligger det arbeid og kunnskap bak. Dette er ikke noen husmorblogger som utgir kopierte oppskrifter bare for å tjene penger, men en proff utlært kokk som øser av sin mangeårige kunnskap og syr dette solid sammen. Her er verket hvor det meste man behøver å vite er samlet mellom 2 permer.

Oppdag nydelige og nøye utvalgte oppskrifter som vil få frem lysten hos de fleste, til oppskrift på massasjeolje og små oppmerksomheter. Forretter og kaker går hånd i hånd med sensuelle hovedretter med nøye utvalgte ingredienser. Og for den heldig kan det dukke opp ett rykende varmt morrabrød.
Samtidig er det flere klassiske retter som man først nå kan sette litt i sammenheng med nytelse, og samtidig ved hjelp av en liten vri får en ny oppskrift som kan flytte fjell og skape jordskjelv!

Om oppskriftene fungerer får man greie på til fredagen, eller kanskje tidligere i uka. Silje selv har lagd alle oppskriftene på kjøkkenet hjemme, og har "sjekket" om de virker!.
Og hele boken er fylt med varme og glede, i både ord og bilder.
Boken er flott illustrert, og har myke permer i stort format. Den er trykket i Norge og utgitt på eget forlag.

Boka er til salgs hos de fleste større bokhandlere og en egen facebookside er lagd for anledningen
ELSK MAT ELSK MER, på Facebook

Og dette må vel være den perfekte julepresangen til din kjære!

Note
Mesterbrev for kokker er en utdannelse som kan tas etter vanlig kokkeutdannelse. Det er en utdannelse som er passende om man feks ønsker å starte egen bedrift innen yrket. Det er for øyeblikket 116 som har tatt denne ekstrautdannelsen i landet

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:3031
Norsk mat.Produkttester.
Lapskaus.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.