En fest for alle sanser!


Oppdatertdato: 2005-11-02 Tema: Fest Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: James Merrel


Nigellas fest

Denne boken er en gullgruve for ideer til de fleste festligheter. Man får her hele menyforslag til de fleste selskap og fester. Det er masse gode oppskrifter som også kan brukes alene. Mange av disse kjenner vi igjen fra TV. Og boken er på hele 430 velfylte sider.
Anbefales!!

"Mat handler aldri bare om en oppskrift. Måltidene våre sier noe grunnleggende om hvem vi er og hvordan vi vil leve. Alle begivenheter som betyr noe for oss markeres med mat -fra bursdagskake til bryllupsmiddag. Men dette er ikke bare en kokebok for de store anledninger i livet, den dreier seg om mat som en hyllest til livet."
Nigella Lawson

En ny kokebok fra Nigella er en begivenhet. Denne gangen dreier det seg om mat til fest. Stilen er like provoserende sensuell og personlig, og oppskriftene fra hennes eget og all verdens spennende kjøkken er like fristende som alltid. I sitt rike utvalg av festretter har hun også sveipet innom vår egen Andreas Viestads allsidige kjøkken, og for eksempel "lånt" hans oppskrift på Vodkamarinert biff.

Boken speiler Nigellas kjærlighet til livet. Det handler om familiemåltider, om offentlig fest og privat feiring, om store anledninger og små hverdagsgleder - mat for de dagene da mat så definitivt er mye mer enn ren næring. Her er mat til de store høytidene, til fødselsdager og eksamensfester, til sødmefylt frokost med kjæresten og det første møtet med svigermor, det er sommerens saftige jordbær og høstkveldens mørke sjokoladekake.
En herlig kokebok på 432 lekre og gjennomillustrerte sider!

To av Nigellas bøker er tidligere oversatt til norsk; Nigellas fristelser og Smak av sommer. Interessen for den sjarmerende engelske fjernsynskokken og matskribenten er stadig økende, og matentusiaster verden over er nå på fornavn med henne. For tiden spiller hun inn nok en TV-serie til glede for sine mange beundrere. I begeistring over bøkene og TV-programmene har Sarpsborg Arbeiderblads anmelder skrevet blant annet: "Nigella står som symbol for det beste, hyggeligste og minst masete ved det å lage og spise god mat ... i selskap med henne - hvem kan vel motstå fristelsen?"

Nigella Lawson
Nigellas Fest
432 s
Innbundet
Kr 379
CappelenLegg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:702


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.