Energi Trigger - et sunnere alternativ på farten


Oppdatertdato: 2007-10-17 Tema: Produktnyheter Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt:


Økt etterspørsel etter sunnere alternativer på farten, samt økt bevissthet om helsefordelene ved inntak av nøtter er bare noe av utgangspunktet for lanseringen av Energi Trigger fra Den Lille Nøttefabrikken.

Den Lille Nøttefabrikkens mellommåltidskonsept utvides nå med Energi Trigger bars. I februar lanserte Den Lille Nøttefabrikken to varianter av Energi Trigger nøtteblanding i 70 grams poser med stor suksess. Produktene er et fullverdig mellommåltid helt uten salt. Nøttene er nøye utvalgt, og sammen med tørkede frukter og BerryFusions™ gir det deg en unik smaksopplevelse.

Neste trinn i prosessen har vært utviklingen av nyheten Energi Trigger bars, hvor den gode smaksopplevelsen har stått i fokus. Produktene inneholder opp til 38% nøtter, dette er mange ganger mer enn i lignende produkter på markedet. Baren veier kun 25g og inneholder ikke mer enn 119 kcal, men gir deg allikevel en god metthetsfølelse.

Nøtter er blant de mest konsentrerte næringskilder som finnes, og er proppfulle av en- og flerumettet fett – fettet som er bra for deg. I tillegg inneholder nøtter viktige vitaminer, mineraler, proteiner og fiber. Energi Trigger bars har et betydelig lavere innhold av sukker enn for eksempel sjokolade.

Produktet lanseres i 2 varianter – nøtter&frukt og appelsin&mandel. Det forventes stor vekst i cereal- og nøttebarmarkedet i Europa de nærmeste årene, og EnergiTrigger bars har testet meget godt i smakstester i forkant av lanseringen.
Energi Trigger bars med nøtter og frukt smaker deilig av hasselnøtter, mandler, rosiner og aprikoser. Kun de beste råvarene benyttes for å gi deg den gode smaksopplevelsen.

Produktet er et perfekt alternativ når du har lyst på noe godt eller trenger litt ekstra energi. Passer perfekt når du er på farten til og fra jobb, før eller etter trening eller når det er litt lenge til middag.

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:1200
Norsk mat.Bananer.
Brownies.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.