Enklere matlaging i en travel hverdag


Oppdatertdato: 2011-12-20 Tema: Produktnyheter Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Bonduelle


Franske Bonduelle gjør det nå enklere å tilbrede lekker mat på en rask måte med lanseringen av Gourmet Champignon på glass. Midt i blinken for norske familier som ønsker seg både hjemmelaget og sunn mat i en travel hverdag.
De fleste barnefamilier kan vel nikke gjenkjennende til, at tiden mellom kl 16 og 18 krever en ekstra innsats for å få endene til å møtes. Ikke minst fordi mange føler på dette med at maten skal være hjemmelaget. Nettopp fordi vår travle kalender sjelden henger i hop med intensjonene våre, slår ernæringsekspert Lise von Krogh et slag for at vi senker litt på de høye kravene til oss selv:

Vi anbefales å spise mer grønnsaker, men de fleste av oss synes dette kan være vanskelig å få til i en hektisk hverdag. Selv om intensjonene om å bruke ferske grønnsaker som du skreller og kutter opp selv er til stede, så er det ikke alltid intensjonene blir gjennomført i praksis, sier ernæringsfysiolog Lise von Krogh, i bramat.no.

-Da kan det være fint å bruke grønnsaker og råvarer som er klartgjort for deg. Slike bekvemme produkter kan du selv tilsette middagen, enten det er en asiatisk wokrett eller en klassisk kjøttmiddag med soppsaus.

Grønnsaker, også sopp, er kalorifattige råvarer som er med på å gi deg et variert og balansert kosthold, understreker ernæringsfysiologen. Når helgen kommer kan du gjøre den gode intensjonen om til praksis og lage mat fra bunnen av av ferske råvarer. I hverdagen kan enkle og raske løsninger være det som skal til for at du også disse dagene får i deg og dine barn grønnsaker til middagen.

Flere grønnsaker til dine barn

Franske Bonduelles nye serie Gourmet Champignon på glass er ideell for den travle og kvalitetsbevisste forbruker , da champignonene utover det å være praktisk i en hektisk hverdag også er velsmakende og av høyeste kvalitet. Bonduelle ønsker med champignonserien å gi norske forbrukere muligheten til å lage sunn mat på en enkel måte og samtidig få i barna en større mengde grønnsaker.

- Vi vil gjerne bidra til å få flere grønnsaker inn i hverdagen og samtidig gjøre matlaging i en travel hverdag enklere. Når tiden er knapp, er det godt å slippe tilbredning av grønnsaker fra bunnen av, og vårt fokus på kvalitet gjør at forbrukeren ikke trenger å føle at det går på bekostning av hverken smak eller ernæring, forteller Anne Karina Riise, Nordic Marketing Manager fra Bonduelle.

Delta i konkurransen med din beste oppskrift

Har du lyst til å lage en spennende oppskrift på en hverdagsrett med Bonduelle Champignon? Delta i konkurransen om 5 gavekort á kr. 1000 hos Christiania Glasmagasin og eller 15 pakker med Bonduelle-produkter på www.bonduelle.no De 5 beste oppskriftene kommer med i vårt neste oppskriftshefte i 2012 og vil være tilgjengelig på nettsiden.

Om Bonduelles Gourmet Champignon:

• De er nøye utvalgt ved håndplukking og er av høyeste kvalitet
• De er dyrket i Europa
• Siden tiden mellom plukking og konservering er kort, bevares mineraler og vitaminer best mulig.
• Bonduelles Gourmet Champignon fåes i to varianter: En variant med ekstra tykke skiver og delikate mini-champignoner.

Bonduelle Gourmet Champignon finner du hos Meny, Ultra, Spar og ICA MaxiLegg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:2360


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.