Fersk dressing fra Idun


Oppdatertdato: 2012-07-12 Tema: Produktnyheter Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Idun


Iduns dressinger har satt en ekstra smak på nordmenns mat i over 50 år. Nå kommer den største nyheten siden Idun dressing kom på 1960-tallet. Idun FERSK! dressing gir en helt ny smaksopplevelse for de som liker ekstra smak på salaten.

- Forbrukere blir stadig mer opptatt av ferskhet og våre kokker har jobbet lenge for å få til den perfekte smaken vi vet nordmenn elsker. Nå har vi tatt de mest populære smakene og gjort de ferskere, sier produktsjef Haakon Haakstad Nordlund.
Idun FERSK! Dressing kommer i fem ulike varianter; Pepper & Basilikum, Original Rømmedressing,Thousand Island, Hamburgerdressing og Pizzadressing. Alle variantene blir å finne i kjøledisken.

- Dressingen kaldrøres med ingredienser som rømme og urter. Nettopp denne behandlingen gir den rene, gode og ferske smaken vi ønsker oss, sier Haakstad Nordlund.

I følge Opplysningskontoret for frukt og grønt spiser vi stadig mer salat for hvert år som går. Og trenden vil trolig fortsette. Idun Dressing står for 55 % den totale mengden ferdig dressing som spises i Norge, og årlig går det unna over 10 millioner dressingflasker. Idun dressing står bak kjente varianter som Idun Thousand Island, Idun Hvitløksdressing og oljebaserte dressinger som balsamico og pesto.

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:2486
Norsk mat.Bananer.
Selskapsmat.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.