Festivalstemning i vintermørket


Oppdatertdato: 2013-01-02 Tema: Fest Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Color Line


Januar er for mange en mørk og kald måned, som helst bør tilbringes inntullet i ullteppet med en bok og noe varmt i koppen. Andre drister seg ut i kulda for å gå på ski eller skøyter. Som ellers i året, skjer det mye også i januar, men høysesong for festivaler og utendørskonserter er det definitivt ikke.
Color Line har i flere år arrangert ulike typer cruise med musikk som hovedtema. Dette har vist seg å være svært populært. Om bord på cruiseskipene Color Magic og Color Fantasy er mulighetene mange og man kan holde konserter på ulike arenaer til enhver tid. Her får man den gode festivalstemningen, selv om det er midt i den kaldeste tiden på året.
2013 blir intet unntak, og 24. januar arrangerer Color Line Cruises Country and Roots Cruise, i samarbeid med Kjentfolk. Da samles countryinteresserte fans fra hele landet til et cruise spekket med norske og utenlandske artister i toppklasse.

På plakaten for neste cruise står ingen ringere enn Hanne Sørvaag. Hun er for mange nordmenn mest kjent som vinner av “Skal vi danse 2012”, men før dette var hun allerede en meget godt kjent og respektert artist, komponist og tekstforfatter. Hun har en lang musikkariere bak seg og flere av hennes låter har vært på ulike hitlister i Europa, USA, Australia og Japan.
Dersom man ønsker å komme seg litt ut av sofakroken og ullteppet, eller er lei av snø og kulde, kan dette være nettopp det lille avbrekket i vinterhverdagen man kan trenge for å få litt mer overskudd igjen. Det blir garantert god stemning og fengende musikk når skipet legger fra kai. I tillegg har skipet et mangfold av restauranter og butikker å boltre seg i. For mer informasjon om cruiset, gå til www.colorline.no/countryandroot

Om Color Line

Color Line AS er Norges største og et av Europas ledende cruise- og transportrederier med ca 2 500 årsverk i fire land. Årsomsetningen er rundt 4,5 milliarder kroner. Rederiet har i dag en moderne flåte på seks skip og opererer fire internasjonale...
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:2601Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.