
I løpet av februar / mars vil Fjordland middag nr 100 millioner settes til livs. Begivenheten feires med over 300 gavekort til heldige Fjordlandspisere.
Dekker man et langbord rundt ekvator og serverer 100 millioner mennesker samtidig rekker det så langt som 1,5 gang rundt jordkloden. ”Dette er stort og skal feires” smiler Kathrine Hoel, ansvarlig for middager i Fjordland. ”Vi har lyst å gjøre litt stas på de som spiser maten vår og har gjemt over 300 gavekort i Fjordlandpakningene” forteller middagssjefen.
Blant Fjordlands mest populære middager ligger gavekort med verdi opptil 25.000 kr gjemt. 300 sølvkort à NOK 500 og ett gullkort à 25.000 ligger gjemt i kjøttkaker, svinestek og kylling sweet & sour. Middagene som er med er merket med ”Vi feirer 100 millioner solgte middager”.
Gavekortene er allerede aktivert og kan benyttes i alle butikker (inkludert nettbutikker) som aksepterer VISA som betalingsmiddel. Kortet er gyldige i 6 måneder. Detaljert informasjon finnes i omslaget rundt kortet.
Da Fjordland introduserte fersk ferdigmat til det norske folk i 1997 var det få som trodde ferdigmaten ville vokse seg så stor. Siden den gang er både dystre spådommer og fordommer gjort til skamme. Med et sterkt kokketeam i ryggen og ernæringsfysiolog som fokuserer på nøkkelhull, er holdningene til ferdigmaten endret. Nå nytes det rundt 11 millioner Fjordlandmiddager årlig. Det er blitt et begrep å ta en Fjordland, og middagene spises av både stjernekokker, kjendiser og helt vanlige mennesker.
”Og nå kan over 300 av disse bli opptil 25.000 kr rikere” avslutter Hoel, som gleder seg til å gyve løs på de neste 100 millioner middagene.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.
Intern:2396