FM-selskap har åpnet sushirestaurant på Papirbredden i Drammen.


Oppdatertdato: 2012-09-26 Tema: Restaurant Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Freeimages.com Kilder: Prm Sodexo


FM-selskapet Sodexo har åpnet Raw sushi. Våre sushikokker er blant Norges fremste og de benytter kun de beste råvarene på markedet. Vi skal tilby den beste sushien i Drammen.
Sushirestauranten ligger flott til på Papirbredden i Drammen. På Union Brygge med utsikt over Grønland Torg og Ypsilon bro kan du nyte deilig sushi i vår moderne og delikate restaurant.

Sushi laget av Norges fremste sushikokker

Sushikokk Terje Burum har de siste to årene laget sushi til Sodexos personalrestauranter, kaffebarer og arrangementer. Nå vil han også være ansvarlig for kjøkkenet på Raw sushi. Den godt erfarne sushikokken har jobbet og drevet flere av hovedstadens beste sushirestauranter, og den siste tiden jobbet med Terje Ness på gourmetrestauranten Onda på Aker Brygge. Med seg har han blant annet Jung Hwan Cho som kommer fra Nodee, en av Oslos fremste asiatiske restauranter.

Gode råvarer og bærekraftig fisk

På menyen tilbyr vi de tradisjonelle variantene av sushi og sashimi, men vi har også spennende og nye varianter for de som ønsker å la seg begeistre av våre kokker. Vi jobber for å få tak i de aller beste råvarene som er tilgjengelig på markedet. All laks vi benytter er den velkjente SALMA som er av den ypperste kvalitet.

Raw sushi drives av Sodexo som er et av verdens ledende serviceselskap med 413 000 ansatte og virksomhet i 80 land. The Better Tomorrow Plan er Sodexos globale plan for å bidra til en bærekraftig utvikling. Vi jobber med våre leverandører for å unngå fisk og skalldyr som er spesielt utsatt eller der næringen skader miljøet.

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:2524
Info.Grønnsaker.
Reker.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.