Fôr - mat uten mor


Oppdatertdato: 2008-10-01 Tema: Bok Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Bokens forside


Her er kokeboken for de som ikke kan, ikke liker og egentlig ikke har tid til å lage mat. Boken er flott for studenter og andre som bor alene. Her får man triks og tips for hvordan man lage enkel hverdagsmat for en billig penge.

Boken er og det perfekte hjelpemiddel for foreldre som skal rekke fotballtrening, korpsøvelse eller andre aktiviteter - og som trenger ideer for enkel, rask og rimelig mat.

Boken byr på en komplett samling av enkle oppskrifter på god mat, med snarveier, triks og tips til hvordan man kan få mye ut av lite i matveien. Boken inneholder alt fra oppskrifter på koking av egg til noe mer forseggjorte retter av norsk, søreuropeisk, amerikansk og asiatisk opprinnelse. Desserter, brød og kaker er også med. I tillegg får man nyttige tips til hvordan man kan la industriens hjelpende hånd bistå i matlagingen.

Å ha gjester koster flesk, heldigvis er fleskeprisene til å leve med for tiden. Boken fir også brukbare råd til alle som vil begi seg ut i det kulinariske uten våtdrakt. Hva med flyndrelasagne med safransaus til forrett, grillet kylling med hvitløkspotetmos og mais til hovedrett, og havreflarn med sjokolademousse og pærer til dessert? Det er bare å hoppe i det.

Boken gir også tips til alt fra hvordan man kan spise billig eller nesten gratis, til politisk ukorrekt middagsselskap og gourmetmat fra pose, glass og boks. Ett dypdykk i E-stoffer, MSG og industriens mystiske tilsetningsstoffer har også funnet plass. Og nær sagt selvfølgelig - en innføring i Grandiosa-pimping.

Boken har mange morsomme ytringer og tips, og det ligger mye humor bak den. Oppskriftene og tipsene er satt sammen på en morsom måte og det er mange artige og ukjente tips innimellom. Mange av oppskriftene kan man selv finne på nettet, men her er mange av de enkle samlet.
Boken har en solid innbinding og virker solid.

Forfatter: Jørgen O. Grann
Fotograf: Jo Michael
ISBN: 978-82-516-2512-8

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:1404Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.