Fortsetter spesialpølse-suksessen


Oppdatertdato: 2011-11-26 Tema: Pølser Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Leiv Vidar


Pølseentusiastene i Leiv Vidar har i år hatt stor suksess med lanseringen av flere spesialpølsetyper i dagligvarehandelen. Nå står tre rene tørkede og spekede øl-pølser for tur.
Med pølsene Snack-Dog chili, Snack-Dog Fena og Snack Dog Franske urter, forsetter Hønefoss-bedriften å møte den voksende interessen for spesialpølser.
– Vi synes det er gøy at stadig flere får øynene opp for at pølser er veldig mye mer enn grill og wiener. Derfor lanserer vi denne gang en produktserie bestående av øl-pølser med svært høy kjøttandel. Få ting skaper mer glede blant menn en kombinasjonen god pølse og godt øl. Nå håper vi at kvinnene kommer etter, smiler Asbjørn Koller, produktutvikler og markedssjef i Leiv Vidar.

Kjøttrikt

Snack-Dog Chili er en avbalansert pølsetype med kraftig chilietterbrenning. Snack-Dog Fena er en mildt krydret pølse med grovkværnet fenalår, mens Snack-Dog Franske urter er den mildeste varianten med Provence-krydder.
– Vi har aldri brukt så mye kjøtt i noen pølser før. Disse produktene har 148 prosent kjøttandel. Det kjennes på smaken, sier Asbjørn Koller.
Tilbehøret til slike typer behøver ikke være spesielt avansert, mener Koller. –Disse pølsene har så mye smak at en enkel, hjemmelaget potetsalat bør holde i massevis. Det enkle er ofte det beste. Så lenge du har et godt øl og god stemning, sier Asbjørn Koller.

Middagspølser

I tillegg lanserer Leiv Vidar de kjøttrike pølsene Siciliano, en grov type med soltørket tomat og rød paprika og Hått-Dog, en pølse med sterk smak av chili. Disse pølsene er mer typiske middags- og grillpølser.

De fleste variantene er å få kjøpt i Ultra, Meny, Spar, Obs, Mega, Smart Club og Extra

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:2301
Norsk mat.Kjøttkaker.
Rask mat.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.