Fotball og pizza er lik sant!


Oppdatertdato: 2011-09-14 Tema: Pizza Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Stabburet


- 1,6 millioner nordmenn er interessert i å se fotball på TV eller web, og 2 av 3 som ser fotball spiser også Big One pizza fra Stabburet, sier produktsjef for Big One Janne Flovik Olsen i Stabburet.
Fotball, menn og pizza er et fenomen, og trenden øker i fotballsesonger og i mesterskap. 80 prosent av norske menn som er over gjennomsnittet interessert i fotball på TV, spiser pizza en gang i måneden eller oftere.
Som i fjor tilbyr Big One 24 timer gratis fotball på TV2 Sumo i hver pizzaeske. Nytt av årets fotballdeal er at alle fotballinteresserte i tillegg til Tippeligaen, kan se ekte engelsk fotballglede i Barclays Premier League.

- Alt forbruker trenger å gjøre er å kjøpe en Big One pizza, og inne i pizzaesken finnes en unik kode som kan benyttes på www.bigone.no. Med dette ønsker vi å tilby Big One sine brukere en fotballopplevelse som samtidig kan nytes med en god pizza, sier Flovik Olsen.
Kampanjen varer til 16. oktober, og ble for første gang lansert i fjor. Da ble samtlige pizzaer som inneholdt kode utsolgt i perioden, og det ble registrert over 30 000 koder. I fjor gjaldt tilbudet kun for Tippeligaen.

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:2235
Info.Kjøttdeig.
Bringebær.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.