Freia Klassikere en pose full av historier


Oppdatertdato: 2009-02-20 Tema: Produktnyheter Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Kraftfoods


Noen sjokolader går aldri av moten. De er klassikere som skaper glede og nytelse i generasjon etter generasjon. Nå har vi samlet våre best likte sjokolade-klassikere i én, hendig pose.
I februar 2009 lanserer vi posen Freia Klassikere, små biter av de norske klassikerne Mandelstang, Melkerull, Smil, Japp og Toppris.

Posen er perfekt når du skal ha noe godt å dele med dine nærmeste. Alle finner noe de liker, og bitene er akkurat passe store til en munnfull nytelse. Mandelstang er innpakket, mens de øvrige bitene er uten innpakning.

Produktene i posen lever virkelig opp til navnet Klassikere. Mandelstang ble til så tidlig som i 1897. I 1906 kom Melkesjokoladen til verden og med det også Melkerull. Jubilanten Japp er like ungdommelig som da den kom på markedet i 1949. Japp var den første sjokoladenyheten som ble lansert etter 2. verdenskrig. Smil ble skapt for å deles i 1955. 40-åringen Toppris er i sin beste alder og fortsatt like knasende god som da den ble lansert i 1969.
Produktet er å finne i alle dagligvarebutikker i Norge fra og med februar 2009.

Kraft Foods (NYSE: KFT) er et av verdens største næringsmiddelselskap med årlig omsetning på mer enn 40 milliarder USD, mer enn 100 000 ansatte og mer enn 180 produksjonsenheter globalt.
I over 100 år har Kraft tilbudt forbrukerne velsmakende produkter tilpasset deres livsstil. I dag forvandler vi varemerkene som våre forbrukere har levd med i årevis til varemerker som de ikke kan leve foruten. Kraft markedsfører en bred portefølje av sterke varemerker i over 150 land. Kraft er et uavhengig selskap og er medlem av Dow Jones Sustainability Index og Ethibel Sustainability Index.

Kraft Foods i Norden har ca. 1600 ansatte. I Norden er vi ledende innen sjokolade, kaffe, ferskost og sjokoladedrikk. Sterke varemerker er blant annet Freia, Marabou, Daim, Twist, Japp, Gevalia, Philadelphia, O’boy og LU.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:1500


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.