Freia Kokesjokolade. nå også i biter


Oppdatertdato: 2007-10-20 Tema: Produktnyheter Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Kraft Foods


Freia Kokesjokolade er en klar markedsleder som i over 110 år vært forbrukerens førstevalg. Nå lanserer vi en enklere og mer moderne variant av den tradisjonelle Kokesjokoladeplaten - Freia Kokesjokolade i biter.

Freia Kokesjokolade i biter smelter raskt og er enkel i bruk, både som glasur og som ingrediens i bakverk. De egner seg perfekt til muffins, hveteboller, småkaker og andre kaker. I tillegg smelter den raskt til varm sjokoladedrikk og er flott og fristende til pynt.

For forbrukeren er Freia ledende bakeleverandør, og tanken med dette produktet er å treffe de yngre bakerne i tillegg til å forenkle bakingen for de mer erfarne. Kokesjokolad e i biter omtales også som Chocolate Chips.

Freia Kokesjokolade i Biter kommer i en mørk variant med 70 % kakao og en lys variant med melk. En pose Kokesjokolade i biter inneholder 100 gram, og det er akkurat passe mengde til å sette god smak på en normal porsjon bakverk.

Om Kraft Foods

Kraft Foods er et av verdens største næringsmiddelselskap med årlige inntekter på mer enn 34 milliarder USD. I over 100 år har Kraft tilbudt forbrukerne velsmakende produkter tilpasset deres livsstil. Kraft markedsfører en bred portefølje av sterke merkevarer i 155 land. 30. mars, 2007 ble Kraft et uavhengig selskap. Kraft er medlem av Dow Jones Sustainability Index og Ethibel Sustainability Index.

Kraft Foods i Norden har ca 1900 ansatte og omsetter for ca 770 millioner USD. I Norden er vi ledende innen sjokolade, kaffe, ferskost og sjokoladedrikk. Sterke varemerker er blant annet Freia, Marabou, Daim, Twist, Japp, Gevalia, Maarud, Estrella, Philadelphia og O’boy.

Andre nyheter fra KraftFoods

Maarud Pop Delight – en lett og luftig nytelse

Nå lanserer Maarud en ny tilvekst til familien av snacksprodukter som kan nytes med litt bedre samvittighet, Pop Delight. Med kun 9 % fettinnhold er Pop Delight egnet til å skape både glede og jubel.

Den smaker knasende godt, og er dessuten laget med solsikkeolje som er et sunt fett. Vår nye maissnacks er ikke fritert i olje, men poppet i varmluft på nesten samme måte som popcorn. Etter popping er produktet helt uten fett, men for å få en enda bedre smak og for å få det deilige krydderet til å sitte på produktet, sprayer vi på solsikkeolje. Dette gjør at vi har fått til det kunststykke å levere Pop Delight med en fantastisk god smak med bare 9 % fett.

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:1188Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.