Freia Melkesjokolade Jordbær – en hyllest til sommeren


Oppdatertdato: 2009-05-25 Tema: Produktnyheter Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt:


Deilig Freia Melkesjokolade med biter av jordbær. Slik smaker sommeren i år, og det er vår hyllest til den deilige sommeren vi alle venter på..
Nå bugner det av Freia Melkesjokolade Jordbær i de fleste av landets dagligvarebutikker, men du må være rask til å plukke dem. Freia Melkesjokolade med biter av jordbær er et sesongprodukt som vi har produsert i en begrenset mengde. Nyt dem så lenge de varer.

Om Kraft Foods

Kraft Foods ”makes today delicious" i 150 land verden over. Våre 100 000 ansatte er opptatt av å lage gode produkter som forbrukerne liker.

I de nordiske landene, er vi ledende innen sjokolade, kaffe, kremost og sjokoladedrikk. Våre merkevarer Freia, Daim, Twist, Japp, Gevalia, Marabou, Philadelphia, O'boy og LU skaper glede for tusenvis av forbrukerne hver dag.

Kraft Foods (NYSE: KFT) er verdens nest største næringsmiddelselskap med en årlig omsetning på 42 milliarder USD. Selskapet er medlem av Dow Jones Industrial Average, Standard & Poor's 500, Dow Jones Sustainability Index og Ethibel Sustainability Index. Kraft Foods i Norden har ca. 1600 ansatte. I Norge finnes vi i Oslo.
Les mer på vår webside
www.kraftfoodsnordic.com

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:1594
Info.Produkttester.
Norsk mat.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.