
En velsmakende drikk med et en mer intens sjokoladesmak og et høyere innhold av kakao. Det får du når du blander Freia Regia Mørk Sjokoladedrikk med varmt vann. Raskt og enkelt!
Nordmenn spiser stadig mer mørk sjokolade. Nå lanserer vi også en mørkere og mer smaksrik drikk. Freia Regia Mørk Sjokoladedrikk er tilpasset et voksent publikum. Freia Regia Mørk Sjokoladedrikk leveres i en praktisk eske med 10 porsjonspakninger.
Favoritt siden 1912
Regia Kakao har vært hele folkets favoritt siden den ble lansert i 1912. Det var folket selv som ga navn til kakaoen som i snart 100 år har vært synonymt med varmende nytelse både på tur og i dagliglivet. På nittitallet kom hurtigvarianten, kakaopulver som bare blandes ut i vann, som i de senere årene har tatt mer over for den tradisjonelle kakaolagingen. Vår raske kakao relanseres nå med ny design og nytt navn – Freia Regia Sjokoladedrikk.
Noen ekstra oppskrifter fra matoppskrift.no.
Regia vanlig kakao
5 porsjoner
5 ss Regia Originalkakao (35-50 g)
4,5 ss sukker, strøkne
1 liter melk
Bland kakao, sukker og litt av melken i en kjele. Husk at den største kakaomengden gir fyldig sjokoladesmak og den minste mengden en mild smak.
Kok opp blandingen under omrøring.
Spe med resten av melken. Rør kakaoen til den når kokepunktet.
Serveres nylaget
Chilikakao
2 porsjoner
1 stk vaniljestang
4 dl melk
1 ts rød chili
0,5 dl honning
3 ss kakaopulver
2 ts maisennamel
2 ss vann
150 gr gjerne 70 % kakao mørk kokesjokolade
Splitt vaniljestangen og skrap ut frøene.
Ha vaniljestang, frø, melk, kakao, finhakket chili (splitt og fjern frøene) og honning i en kjele og varm det til kokepunktet.
Rør ut maisennamelet med to ss vann. Bland den utrørte maisennaen i det varme melkeblandingen og la det småkoke i ca. et halvt minutt.
Ta kjelen av varmen. Tilsett finhakket sjokolade under omrøring og rør til all sjokolade har smeltet.
Mørk Regia kakaodrikk
4-5 porsjoner
5 ss Regia Bakekakao (40 g)
4,5 ss sukker, strøkne
1 liter melk
Ha sukker, kakao og litt av melken i en kjele. Kok opp under omrøring.
Bland resten av melken og varm opp til rett under kokepunktet.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.
Intern:1554