Gaven fra Cognac


Oppdatertdato: 2008-11-24 Tema: Konjakk Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt:


Hvert år utvikles det et nytt design på Otards flaskeetui til den populære norskættede Cognacen, Otard V.S.O.P Fine Champagne. Med ulik ramme rundt kjent innhold kan samme gave oppleves som unik, år etter år. Årets design heter ”Noble Spirit” og er utviklet av designeren Christophe Pillet.
Årets design er preget av enkle linjer, gode materialer og en elegant kombinasjon av gull og sølv. På baksiden av etuiet er Otards historie inngravert i metallet. Dette for å understreke den autentiske kunnskapen som er tilknyttet den eksklusive cognacen og det ”resolutte midlertidige utrykket” som karakteriserer etuiets design.
Flasken er i kjent Otard-stil, et lite kunstverk av glass formet som en dråpe. Dråpen symboliserer det man på fagspråket kaller “cognacen gråter” og relaterer seg til formasjonene cognacen avgir på glasset.
Den lekre emballasjen fremstår sammen med flasken som et nytt spennende designelement i ethvert selskap. Sammen med flasken utgjør de et lite høydepunkt og passer godt både på et lekkert dekket bord eller i mer maskuline omgivelser.
Fra 1. november og ut året vil Otard V.S.O.P. Fine Champagne være tilgjengelig i årets emballasjedesign på Vinmonopolet til 445,90 kroner.

Fakta :

Otard V.S.O.P Fine Champagne
Utvalg: Hovedsortimentet
Varenummer: 6201
Alkohol: 40%
Volum: 70 cl
Pris : 445,90 kroner

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:1447Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.