Gode ernæringsprodukter i ny drakt.


Oppdatertdato: 2007-07-10 Tema: Produktnyheter Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Knut Pettersen


En rekke ernæringsprodukter fra Novartis er kommet i ny versjon. Dette er produkter spesiellt for oss som trenger ekstra energi i forbindelse med sykdom eller av andre grunner.
Vi har og fått tak i flere brosjyrer om produktene med mange tips og oppskrifter som kan lastes ned fra våre nettsider. Se bunnen av artikkelen.
Jeg har og prøvd flere av disse drikkene og kan anbefale smaken.

Kort om Novartis Medical Nutrition

Novartis Medical Nutrition har et bredt sortiment av næringsdrikker, sondenæring og medisinsk tilbehør. Næring er en kilde til liv, og våre produkter er utviklet for å være til hjelp for mennesker som av ulike årsaker ikke får i seg nok. Vår medisinske kunnskap og lange erfaring innenfor ernæring gjør at du kan stille de høyeste krav til effekt, trygghet og kvalitet på hver og et av våre produkter.
Novartis er verdens fjerde største farmasøytiske selskap, og er representert i 140 land med mer enn 82 000 ansatte.

Næringsdrikker

Næringsdrikker gir kraft
Når appetitten har sviktet kan det være vanskelig å spise og drikke nok til å dekke kroppens behov. Næringsdrikken kan bidra til å gi deg det du trenger av energi, vitaminer og mineraler. De aller fleste som har prøvd næringsdrikker opplever at de orker mer, at vekttapet stopper og at matlysten sakte men sikker kommer tilbake.

Eksempler på næringsdrikker

Resource 2.0

Dette er den av våre næringsdrikker som gir mest næring på lite volum, hele 400 kcal 17,4 g fett og 18g proteiner per 200 ml. Resource 2.0 anbefales blant annet ved diabetes og ved sårlegning.
Brukes til til personer som ikke kan dekke sitt næringsbehov med vanlig mat. Den ekstra høye energitettheten gjør at Resource 2.0 er svært gunstig dersom man bare får i seg små mengder. Er også nyttig for personer med økt proteinbehov, for eksempel ved sårlegning. Kan erstatte vanlig mat, men brukes med fordel som mellommåltid. Fins i 2 smaker

Resource protein

Resource Protein er et enestående produkt. Som den første på markedet kan vi tilby en komplett næringsdrikk med 18,8 g protein og 250 kcal per 200 ml. Dette sammen med en nyutviklet ergonomisk flaske med teleskop-sugerør, og bruk av helt ny teknologi på smakstilsetting gjør Resource Protein til en unik og meget velsmakende næringsdrikk.
Resource Protein er velegnet til pasienter med ekstra høyt proteinbehov. Det gjelder for eksempel ved sårheling, muskeloppbygging og langvarig rekonvalesens. Resource Protein utgjør også et ideelt mellommåltid for pasienter, der inntaket av energi og protein er for lavt. Resource Protein kan med fordel serveres som et tilskudd til den øvrige kosten.
Resource protein fins i 4 forskjellige smaker. Undertegnede har smakt disse og smaken er på topp. De er lette og raske å drikke.

Komplett næring

Komplett Næring har allerede vært på det norske markedet i mange år, og er meget populær pga. sin gode effekt og sin smaksbredde. Den har høy næringstetthet og øker effektivt næringsinntaket hos underernærte. En forpakning på 200 ml inneholder 240 kcal og 10 gram protein.
Fins og i versjoner med ekstra energi og ekstra protein.
Brukes som mellommåltid eller som erstatning for måltid. Serveres kalde, men smaker som sjokolade og kaffe kan gjerne varmes. Fins i 8 smaker.

Addera og Addera plus

2 versjoner av klare drikker hvor den ene har ekstra kalorier og proteiner. Mange forskjellige smaker. disse har jeg også smakt og de er lette og gode å drikke.
Addera® verdsettes pga. sine tørsteslukkende egenskaper. Den er tyntflytende og er derfor svært lett drikkelig. Addera er utviklet for å hjelpe mot dårlig appetitt, lavt næringsinntak og underernæring. En pakke på 200 ml inneholder 170 kcal og 8 gram protein.
Addera brukes som måltidsdrikke eller som erstatning for annen drikke.

Addera® Plus er et klart og smakfullt kosttillegg med ekstra høyt proteininnhold. En pakke på 200 ml gir 250 kcal og 10 gram protein
Addera Plus er et godt alternativ til Addera dersom man har et ekstra høyt behov for energi og proteiner. Addera Plus er utviklet for å hjelpe mot- eller forhindre - vekttap og underernæring, og brukes som måltidsdrikke eller som erstatning for annen drikke.

Last ned oppskrifter

Klikk for å åpne eller høyreklikk og lagre som..

Oppskrifter med AfiNutrin.(199KB)

Oppskrifter med komplett næring.(173 kB)

Oppskrifter for lettsvelget kost.(3,9 MB)

Oppskrifter for klare næringsdrikker.(94 KB)

Oppskrifter med minimax næringsdrikker for barn.(3,8 MB)

Oppskrifter med MiniMax soya næringsdrikker for barn og voksne.(5,4 MB)

Oppskrifter med Resource energi pulver(1,1 MB)

Oppskrifter med Addera, Resource og Afi-Nutrin.(2,1 MB)

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:1132
Norsk mat.Kjøttkaker.
Bananer.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.