Gourmetretter erstatter fastfood på flyplassen


Oppdatertdato: 2010-11-28 Tema: Fest Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Freeimages.com Kilder: Skyscanner


Takket være utviklingen i de siste årene når det gjelder flyplassers kulinariske utvalg, behøver ikke en middag på flyplassen i dag å bety at man hiver i seg et tørt smørbrød og en kopp kaffe. Mange satser nå på å vekke sultne reisendes appetitt for førsteklasses mat, slik som Delta Air Lines hovedterminal på LaGuardia – som nylig har åpnet en gourmet mathall de håper vil konkurrere med New Yorks populære JetBlue lounge på JFK-flyplassen.
Flysøksiden Skyscanner.no tar en titt på gourmetopplevelser på fem av verdens flyplasser;

LaGuardia, New York

Flyplassen LaGuardia i New York er den siste i en lang rekke med flyplasser som vil utnytte reisendes appetitt for kvalitetsmat. Bestill flybilletter til New York og Delta Air Lines hovedterminal på LaGuardia, og sett kursen mot den store mathallen. Her finner du 13 internasjonale restauranter, blant annet en fransk bistro og et vietnamesisk spisested, samt en vinbar som serverer 101 ulike årgansgviner.

Schiphol, Amsterdam

Europas tredje største flyplass er et viktig knutepunkt for mellomlandinger på langdistanseflyvninger, og den som bestiller flybilletter til Amsterdam kan også nyte Schiphols store utvalg av restauranter. Gå ikke glipp av skalldyrbaren Bubbles – som ikke bare har en champagne-og kaviarbar men også et levende akvarium der du faktisk kan ta en titt på matretten før den havner på tallerkenen din.

Heathrow, London

£4-milliardersbygget Terminal 5 på Heathrow flyplass er ikke bare Storbritannias største fristående bygning, men kan også skryte av noen av de fineste restaurantene i landet – til glede for den som bestiller flybilletter til London. Blant de kulinariske attraksjonene finnes bl.a. kjendiskokken Gordon Ramsays Plane Food, som byr på frokost og en egen barnemeny samt en komplett a la carte-meny satt sammen av den berømte kokken og hans fortrolige Stuart Gillies. Den som har det travelt kan kjøpe en piknik-kurv som er pakket spesielt for å tas med ombord på flyet.

LAX, Los Angeles

Restauranten Encounter har befunnet seg i den iøyenfallende LAX-bygningen siden 1997 og har ett stort antall kjendiser som fastkunder. Foruten å kunne skryte av å ha en luksuriøs cocktailbar, kan denne restauranten også levere mat til spesielle anledninger. Blant Encounters berømte gourmetretter finner man delikatesser som Belgian Endive og D'Anjou Pear Salad, Ahi Tuna Tartare og Sesame Crusted Norwegian Salmon – alle veldig populære blant de sunne LA-innbyggerne.

Changi, Singapore

Changi Airport ble nylig kåret til Årets Flyplass 2011 og har et stort utvalg av førsteklasses restauranter som byr på deilig mat fra hele verden. Green Market, en japansk restaurant som ligger i en økologisk hage ovenfor avgangshallen, er en herlig oase der trøtte reisende kan lade batteriene og nyte sofistikert, moderne japansk mat.

Om Skyscanner:

Skyscanner gir online øyeblikkelig sammenlikning av flypriser. Det betyr med andre ord at vi søker gjennom hundrevis av flyselsskaper og reisebyrå for å gi deg de beste flyprisene tilgjengelige verden over. Bruk våre verktøy for å finne de billigste dagene å fly på samt de billigste stedene å fly til.

Annonse












Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:2030
Info.Pasta.
Grønnsaker.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.