Grandiosa er favorittmat før jul


Oppdatertdato: 2011-12-20 Tema: Pizza Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Stabburet


Desember har i mange år vært en god pizzamåned. I ukene før jul selges det ca. en halv million Grandiosa i uka, og det er originalvarianten det går mest av.

- Mange nordmenn har et lidenskapelig forhold til Grandiosa, og det er ikke unaturlig at det spises mye Grandiosa i en tid med hygge og kos. I en hektisk førjulstid er det jo bra å kunne ty til godt og lettvint måltid, sier produktgruppesjef Ingrid Rønneberg Næss.

Også i år sprer Vazelina Bilopphøggers Grandiosa-glede på TV-skjermene før jul, en reklamefilm som første gang ble vist på 1990-tallet.

Ca 200.000 nordmenn svarer at de spiser Grandiosa på julaften, det viser en undersøkelse gjennomført av Synnovate i november i år. Tallene viser at folk som spiser Grandiosa denne dagen, finnes i alle deler av befolkningen og over hele landet. Årlig spises det ca. 48 millioner dypfryste pizza i året, det tilsvarer ca. 5 kg pr nordmann. Stabburet regner med å selge ca 1400 tonn dypfryst pizza i desember, noe som tilsvarer ca.2,6 millioner pizza.

Annonse












Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:2356
Norsk mat.Kina.
Hverdagsmat.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.