Grandiosa med kebab-vri


Oppdatertdato: 2013-02-03 Tema: Pizza Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Stabburet


I Sverige har kebabpizza lenge vært en bestselger både i frysedisken og på gatekjøkken. Nå tar Stabburet trenden til Norge, der Grandiosa Kebabpizza blir den første frosne kebabpizzaen i butikkene.
– Vi vet at både nordmenn og svensker i Norge er sugne på en kebabpizza i norske butikker. Derfor har vi tatt tak i selveste ”nasjonalretten” vår og laget en helt unik Grandiosa Kebabpizza, som til og med kan rulles på samme måte som en rullekebab. Vi tror dette blir en fulltreffer, sier Grandiosa-sjef Mattias Ljungkvist.

Kebab + Grandiosa = sant

Nordmenn elsker Grandiosa – og de er allerede glade i kebab. Den tyrkiske matretten har vært hverdagskost for mange siden den tok landet med storm tidlig på 1990-tallet. Og det ser ikke ut til at vi får nok med det første. Det norske markedet for kebab er anslått til å bestå av cirka 3000 tonn med kjøtt, noe som tilsvarer hele 12 millioner serveringer i året. Siden 1980 har nordmenn spist over 420 millioner Grandiosa Pizza, og nå kombinerer altså Stabburet det beste fra to av folkets favoritter.

– Hva har kebab og Grandiosa til felles, jo begge er digg mat elsket av norsk ungdom. Med Grandiosa Kebabpizza kan man nesten si at vi har fornorsket den tradisjonelle kebaben, bortsett fra at man ikke får spørsmål om den skal være medium eller sterk, sier Ljungkvist.

Klassisk kebabsaus

Grandiosa Kebabpizza kommer med kebabkjøtt av storfe, mais, jalapeno og mozzarellaost. Det hele er, som seg hør og bør, toppet med en kremet kebabsaus.
– Vi ønsket å få frem den klassiske kebabsmaken, men på Grandiosa-vis. Pizzaen er nok litt sterkere enn de andre Grandiosa-typene, men har fortsatt en mild og god smak som vil glede både store og små. Og om vi stilner hjemlengselen hos mange av våre svenske venner, er det selvfølgelig også en bonus, sier Ljungkvist.

Favorittpizzaen

Pizza Grandiosa har vært Norges favorittpizza siden lanseringen i 1980. Siden den gang er det spist over 420 millioner pizzaer. Nordmenn spiser ca. 4,9 kg i året, og ligger på verdenstoppen i pizzaspising. Totalt selges det dypfryst pizza i Norge for nesten 1, 9 milliarder, hvorav Grandiosa utgjør halve salget.

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:2615
Julekaker.Norsk mat.
Pasta.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.