Grandiosa på sprø meksikansk


Oppdatertdato: 2012-02-05 Tema: Produktnyheter Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Stabburet Kilder: PRM Stabburet


Grandiosa Nacho er Stabburets aller siste pizzamedlem. Med fengende meksikansk sang og rytmer introduseres Nacho til melodien av "Respekt for Grandiosa".
Det er Lars Kilevold som har laget reklamelåta for Lørdagspizza som lå 17 uker på VG-lista sist den herjet landet i 2006. Nå er det klart for en ny runde med hit-en som denne gangen synges på spansk-norsk.

- Vi vet hvor stort meksikansk mat er i Norge og kommer med en pizza rikelig toppet med tacokrydret kjøttdeig, ost og sprøe nachoschips. Vi gjør det samtidig på folkelig Grandiosa-vis, noe som betyr med en mild og god smak alle vil like, sier Grandiosa-sjef Ingrid Rønneberg Næss.
Pizza toppet med sprø nachochips har så langt ikke vært tilgjengelig i norsk dagligvarehandel. Denne gang kommer den nye Grandiosaen i en pakke med to.

- Vi tror Nacho er en fulltreffer og så god at du rett og slett ikke får nok av den. Derfor er det like greit å kjøpe to av gangen. Vi forventer at nykommeren kjapt vil ligge meget høyt på salgslistene, sier Rønneberg Næss.

Grandiosa er så langt solgt i over 400 millioner eksemplarer siden den første pizzaen rullet ut fra fabrikken på Stranda i 1980. Nordmenn spiser ca. 4,9 kg i året og ligger på verdenstoppen i pizzaspising. Totalt selges det dypfryst pizza i Norge for over 1, 8 milliarder, hvorav Grandiosa utgjør halve salget.

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:2374
Norsk mat.Skrei.
Rask mat.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.