Grey Goose luksusvodka nummer en


Oppdatertdato: 2008-02-27 Tema: Vodka Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Bacardi-Martini


-I en undersøkelse gjort av Luxury Institute i U.S.A befester Grey Goose Vodka sin status som det ypperste luksus innen brennevin. Luxury Institute har tatt utgangspunkt i de åtte beste vodkamerkene i verden, og konklusjonen er at Grey Goose nok en gang rangerer høyest som verdens beste vodka. I den amerikanske undersøkelsen er det lagt vekt på kvalitet og status, og den franske vodkaen scorer best på både på smak og prestisje.

²Kjendisvodkaen² som den også er blitt kalt, har tidligere blitt kåret til verdens beste vodka av amerikanske ²Beverage Testing Institute² og er blitt en favoritt blant stjernene i Hollywood, hos næringslivstopper og blant vodkakjennere. Grey Goose er kjent for sin runde, rene smak som altså gjør den til verdens beste vodka.

Luxury Institute er en uavhengig forskningsinstitusjon som fokuserer livsstil og forbruk hos de rikeste i U.S.A. Undersøkelsene er basert på respons fra medlemmer av den amerikanske overklassen.

I Norge får man tak i Grey Goose Vodka gjennom Vinmonopolets bestillingsliste. I tillegg er Grey Goose å finne på et utvalg av high-end utesteder landet over.
Grey Goose Vodka
Vol: 70 cl
Alkohol vol: 40%
Varenr: 50441
Pris: 520,-

Oppskrift på en god Grey Goose Martini:

Physalis Martini

4 stk physalis
4 cl Grey Goose vodka
Saften av 1/2 lime
2 cl sukkerlake
1 physalis til pynt

Del opp physalisene og tilsett resten av ingrediensene.
Rist blandingen sammen med isbiter.

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:1273
Slanking.Hverdagsmat.
Torsk.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.