Gyllne bobler til nyttårsfesten


Oppdatertdato: 2010-12-30 Tema: Musserende Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt:


Bobler i glasset på nyttårsaften er like viktig som gaver under treet på julaften. Men i mylderet av musserende vin er det vanskelig å vite hva man skal velge. Med Jacob’s Creek trenger du ikke å fortvile. De byr nemlig på tre forskjellige musserende klassikere som gir deg og dine gjester mulighet til å nyte en helaften med sprudlende bobler!
For mange faller valget på champagne når årets siste besøk på Vinmonopolet står for tur. Det ikke alle vet, er at det finnes flere rimeligere og vel så gode musserende viner som lever opp til den friske kombinasjonen av sødme og syrlighet i bobleform.

- Nordmenn forbinder stort sett nyttårsfeiring med champagne ved midnatt, sier Johan Gilbe hos Pernod Ricard Norway. Hvis du i stedet velger musserende vin av høy kvalitet, kan du unne deg å servere bobler gjennom hele feiringen, noe som gjør kvelden mer komponert og enda festligere! Her får du tre tips fra Jacob's Creek om deilige, musserende viner, og anbefaling om når på kvelden de passer aller best.

Som velkomstdrink:

Jacobs Creek Sparkling Rosé , kr 107,00 , Vinmonopol nr: 4449101,Basisutvalget Festlig musserende rosévin som passer perfekt til å starte kvelden. Fin friskhet, innbydende røde bær, fine bobler og et hint av sødme gjør den ideell som en aperitiff. Samtidig er den ideell til lett krydret fingermat eller snacks.

Til nyttårsmiddagen:

Jacob’s Creek Chardonnay Pinot Noir Brut, kr 108,00, Vinmonopol nr: 3216901, Basisutvalget En allround musserende vin med en kremete fylde. God og rik frukt av modne epler, fersken og melon. En klassisk musserende vin som passer til de fleste tradisjonelle nyttårsretter.

Til midnatt:

Jacob's Creek Blanc de Blancs - kr 108,00,Vinmonopolnr: 520070, Bestillingsutvalget 100 % Chardonnay-druer gjør at vinen får lette, små og myke bobler, samtidig som den har en kremet karakter og sjenerøse citrustoner. Vinen er av en lettere type, men den er likevel svært elegant, noe som gjør den til et utmerket valg ved midnatt.

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:2067Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.