Helgefri slanking


Oppdatertdato: 2006-01-22 Tema: Bok Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt:


Jeg har igjen lest kokebok og denne gangen er det en slankebok med ny vinkling på slanking. Her fokuseres det på at det går an å skeie ut selv om man slanker seg.

Boken er i 3 deler med først en oversiktsdel med utregninger, så 10 ukeplaner med forskjellige temaer basert på hva en gjør i helga og til slutt en oppskriftsdel.

I boken "Helgefri slanking" tilbyr ernæringsfysiolog Gunn Helen Arsky en diett med fem dagers slanking og rause utskeielser i helgene - og likevel gå ned i vekt.
Hun garanterer 1/2 kg pr uke hvis man-gjennomfører hennes opplegg.

Forfatteren tar for seg typiske "fristelsessituasjoner" som bryllup, weekendtur med venninner, ost- og vinkvelder, ut på byen, julemiddag, eller rett og slett en deilig helg hjemme med god mat og drikke foran peisen. Hva kan du spise ellers i uken for likevel å tape vekt totalt, og ikke minst; hvilke aktiviteter passer til de aktuelle situasjonene og kan tas med i regnestykket? Boken inneholder en ny, spennende og sikker vinkling på slanking - med innlagte utskeielser. Opplegget er pedagogisk lagt opp og er lett å følge. Og effekten blir solid dokumentert.

Gunn Helene Arsky er utdannet ernæringsfysiolog cand. scient. fra Universitetet i Oslo, og har jobbet i DinKost.no siden år 2000. Vekt og helse er et av hovedområdene i arbeidet hennes, og hun har vært ekspertrådgiver i vektklubben Litt lettere på Dagbladet.no helt siden oppstarten. For øvrig har hun vært tillitsvalgt i Norges diabetesforbund og er Litt letteres ekspert på kost og blodsukkerregulering. I tillegg er hun leder for Norsk Selskap for Ernæring. Gunn Helene er selv glad i å lage mat, spesielt baking.

Gunn Helene Arsky
Helgefri slanking - Dietten som gir deg helgen fri 144 s. ib.
Kr 299,
CappelenLegg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:756


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.