Hennig-Olsen Is og Mondelez i stort samarbeid og nå kommer Freia Melkesjokolade som iskrem


Oppdatertdato: 2020-02-15 Tema: Iskrem Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Hennig Olsen Is og Mondelez


En melding fra Hennig Olsen Is og Mondelez forteller at flere av de populære sjokoladesmakene fra Freia kommer som en is variant fra Hennig Olsen Is. Norske iskrem- og sjokoladeelskere kan blant annet se fram til Freia Melkesjokolade som iskrem. Her er det snakk om både dessertis og pinneis med nye smaker.

Hennig-Olsen Is lanserer nå bøttevis av fyldig fløteis iblandet det aller beste fra Mondelez i form av sjokolade, karamell, sauser og kjeks. Den nye iskremserien er fylt med masse biter og sauser – og på toppen – en nyhet som løfter iskremopplevelsen til neste nivå.

— Vi setter vår stolthet i å levere kvalitetsiskrem fra Sørlandet, og i denne serien kommer en nyhet som løfter opplevelsen til et helt nytt nivå. På toppen ligger nemlig et «lokk» av Freia Melkesjokolade, Freia NonStop eller Oreo-biter, som man må grave seg gjennom for å komme ned til iskremgodsakene, sier Paal Hennig-Olsen, administrerende direktør i Hennig-Olsen Is.

De nye dessertisboksene kommer i smakene Freia Melkesjokolade, Freia Japp, Freia Nonstop, Daim og Oreo.

— Dessertisen er utviklet for deg som elsker smaken av masse gode biter og digg i iskremen, og som gjerne nyter den alene. Den kan til nød deles med andre. Perfekt for helgekos og når du vil unne deg litt ekstra, sier Paal Hennig-Olsen.

Freia Melkesjokolade som pinneis og i multipack.

I tillegg til de nye iskremene i bøtte, kommer Freia Melkesjokolade som pinneis og i multipack.

— Endelig kommer Norges største og mest populære sjokolade som iskrem fra Hennig-Olsen Is! Vi er glade for å bringe Freia ned til Sørlandet. Etter å ha samarbeidet i over 30 år er dette uten tvil vår største lansering sammen. Vi tror dette blir en bestselger over hele landet, sier Paal Hennig-Olsen.

Hennig-Olsen Is lanserer de nye iskremvariantene i uke 8. Isen finner du hos Kiwi, Meny, Spar, Joker og Bunnpris.
Vi i matoppskrift.no vil følge opp med å publisere fakta om de nye iskremtypene i nær fremtid.

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:3268
Info.Norsk mat.
Sommermat.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.