Hjertehelsen er i boks


Oppdatertdato: 2007-09-19 Tema: Produktnyheter Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Mills


Nå lanserer Vita hjertego’ en hjertevennlig og god leverpostei på boks, med mye umettet fett som ikke øker kolesterolet. Leverpostei på boks har en lang tradisjon i Norge, og Stabburet begynte å produsere sin ”lille gule” boks allerede i 1949. Siden har leverpostei på boks blitt et pålegg som har fulgt de fleste fra barndommen og videre opp i alderdommen. Men selv om folk har blitt mer bevisste på hva de spiser, så er det fortsatt mange som ikke er klar over at det usunne mettede fettet i det tradisjonelle ”folkepålegget” kan bidra til å øke kolesterolet.

Vita hjertego’ leverpostei på boks er en mild og smøremyk leverpostei, og usunt mettet fett er erstattet av oljer fra raps og solsikke som inneholder mye sunt umettet fett. Det gir også et optimalt forhold mellom Omega-3 og Omega-6, samt et høyt innhold av antioksidanten vitamin E. Det gjør den til mer hjertevennlig enn konkurrerende merker på markedet, uten at det har gått ut over smaken.

Mer opptatt av riktig mat

En meningsmåling gjennomført av NorStat på oppdrag av Mills viser at stadig flere er bevisste hva de spiser. Undersøkelsen, hvor 1000 respondenter over hele landet deltok, viser at 6 av 10 “i stor grad” de siste tre årene er blitt mer bevisste på at maten de spiser skal være gunstig for helsen deres. Like mange sier de “i stor grad” i 2007 kommer til å bli mer bevisste på at maten de spiser er gunstig for helsen.

Lite kunnskap om mettet fett

- Undersøkelsen viste også at kunnskapen om hva maten kan gjøre ikke alltid er så god. 4 av 10 visste for eksempel ikke at mettet fett er den type fett vi bør spise mindre av. Nordmenn ønsker sunne alternativer. Derfor utvikler Mills sunne produktalternativer i eksisterende varegrupper.

Populær hjertego’-serie

Vita hjertego’ leverpostei på boks er en del av den fremgangsrike Vita hjertego’-serien til Mills som fra før består av leverposteier, margariner, matoljer, brød, ost, yoghurt og majones. Etterspørselen etter Vita hjertego’-produktene har økt hvert år siden lanseringen av det første produktet i denne serien for 10 år siden. Bare i fjor økte omsetningen av denne produktserien med over 60 prosent sammenlignet med 2005.

Vita hjertego’ leverpostei har hatt en eventyrlig utvikling de seneste årene. Fra 2005-2006 økte omsetningen med 12 %, og hittil i år er veksten på 28 %. Hjertesunn leverpostei som smaker godt blir tydelig stadig mer populært.

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:1170
Julekaker.Lefser.
Hverdagsmat.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.